Αμερικανός στρατιώτης «έπιασε»... πόκεμον ενώ πολεμούσε στο Ιράκ!

«Μόλις έπιασα το πρώτο μου πόκεμον στην πρώτη γραμμή στην Μοσούλη», έγραψε

Η «τρέλα» του Pokemon Go έφτασε μέχρι και το Ιράκ όπου τα μικρά... πλασματάκια εμφανίστηκαν μπροστά σε έναν Αμερικανό στρατιώτη, ενώ εκείνος μάχονταν τους τζιχαντιστές στο πλευρό των Κούρδων Πεσμαργκά!

Η ιστορία του 26χρονου Λούις Παρκ έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral αφού ο στρατιώτης δεν δίστασε να «ανεβάσει» στο Διαδίκτυο την παρακάτω φωτογραφία από το πεδίο της μάχης, αποκαλύπτοντας με τον τρόπο αυτόν ότι στον λίγο χρόνο που είχε για να ξεκουραστεί, θέλησε να παίξει το νέο παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας για smartphones που έχει τρελάνει μικρούς και μεγάλους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο νεαρός στρατιώτης απαθανάτισε τη στιγμή που το πόκεμον εμφανίστηκε μπροστά του και συνόδευσε την φωτογραφία του με το εξής σχόλιο: «Μόλις έπιασα το πρώτο μου πόκεμον στην πρώτη γραμμή στην Μοσούλη».

«Ισλαμικό Κράτος έλα να αναμετρηθείς μαζί μου στην μάχη των πόκεμον», συνέχισε, αναφερόμενος στο Pokemon Go, στο οποίο οι παίκτες κυνηγούν τα πόκεμον τα οποία χάρη στο GPS στα κινητά και στο Google Maps, εμφανίζονται μπροστά τους σε διάφορα μέρη!

Ο Παρκ είναι προφανώς ένας από τους εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη μας που μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να εθιστεί στο νέο και μοναδικό αυτό παιχνίδι.

Η ανάρτηση του Παρκ


Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 8 Ιουλίου -όταν και κυκλοφόρησε- μόνο στις ΗΠΑ το παιχνίδι έχει κατέβει στο 5% όλων των συσκευών Android, ενώ η κυκλοφορία του «εκτόξευσε» τις μετοχές της Nintendo. Το Pokemon Go δημιουργήθηκε από τη Niantic, ωστόσο, η Nintendo κατέχει ένα ποσοστό στην Pokemon Company, και οι δύο εταιρείες έχουν ποσοστά στη Niantic.

protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά