ΠΣΑΕΜΘ: Χαμός!! αποκαλύπτει για ΠΟΕΣ, ΣΕΜΘ και για ιστοσελίδα!!!!!

Το ιστορικό του διασυρμού ενός θεσμού......
Αγαπητοί συνάδελφοι
σημερα στην ΒτΕ ψηφίστηκε το Νομοσχέδιο  του ΥΠΕΘΑ που ως συνήθως εκτός "νυμφώνος" έμειναν για ακόμα μια φορά οι ΕΜΘ, από το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Οι πολυδιαφημιζόμενη απο γνωστό "καρβουνοσέλιδο" "επιτυχία" της ΠΟΕΣ (βαθμολογική εξέλιξη ΕΜΘ) δεν περιλαμβάνεται  στο παρόν νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ και παραπέμπεται στις καλένδες...
Φυσικά τετοια "τροπολογια" δεν κατατεθηκε ΠΟΤΕ επισημα στην Βουλη ,παρά μονο στη γνωστή καρβουνοσελίδα!!!Η συνήθης πρακτική!!!!
Η μαϊμού τροπολογία οπως μας διαβεβαίωνε ο γνωστός "συλλογος φαντασμα"ΣΕΜΘ  με τα ελάχιστα μέλη που δεν εκπροσωπεί κανέναν!!!


 Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν ο "διορισμός" της ΠΟΕΣ και του Τσουκαράκη ως μοναδικούς εκπροσώπους των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, που τελικά τα κατάφερε να πληρώνουν συνδρομη υποχρεωτικά τα ε.ε στελεχη των Ε.Δ υπέρ του !!!!Ευγε ,σπουδαια νικη,και σε αυτό βοήθησε και ο "μαιμου -συλλογος" του ΣΕΜΘ!!!


Φυσικά πριν από λίγο καιρό  ο "μαιμου συλλογος ΣΕΜΘ" αλλα μας έλεγε!!!!



και απειλούσαν ΔΗΜΟΣΙΑ τον πολιτικό τους προιστάμενο Υπουργό Εθνικής Αμυνας!!!Αληθεια 10 ατομα στο συλλογο μαιμου ΣΕΜΘ επηρεαζουν την ψηφο ολων των συναδέλφων ΕΜΘ;Και με ποια νομιμοποιηση αραγε το κανανε αυτο;



Τι αλλαξε απο τοτε;Μηπως ο κ.Τσουκαράκης με τη βοηθεια της γνωστής "καρβουνοσελίδας" υπεσχεθηκε στο ΣΕΜΘ το "σιγουράκι" της τροπολογίας,και καποια "συναδελφικά "βολεματα  και ο "μαιμου συλλογος ΣΕΜΘ" τσιμπησε το τυράκι παρασύροντας εναν ολόκληρο θεσμο,ρεζιλευοντάς τον ;

Να θυμίσουμε οτι καποτε ο ανυπαρκτος συλλογος ΣΕΜΘ ζητούσε πληρη βαθμολογικη εξομοιηση με τις μονιμοποιηθέντες εθελόντριες!!!!Tωρα γιατι συμβιβάστηκαν με  προταση μεχρι"Λγου";Μεχρι πριν λιγες μερες λασπολογουσαν τον ΣΕΕΝΣΑ που ειχε καταθέσει παρομοια προταση!!!








Να θυμίσουμε  αυτα το πολυ 10 ατομα του μαιμου-συλλογου ΣΕΜΘ  εκτόξευαν κατηγορίες σε οποιον δεν τους ηταν αρεστος κα ιεκανε πιο ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις !!!(ΠΣΑΕΜΘ και ΣΕΕΝΣΑ).







ειχαν το θράσσος να κατηγορούν ΔΗΜΟΣΙΑ και τον κ.Δαβάκη Αθανάσιο επειδή διαφωνούσαν μαζι του για την αποψη του περι συνδικαλισμού στις ΕΔ !!!Ποιοι ειναι αυτοι οι κυριοι που κατα παράβαση του 20-1 πολιτικολογούν ασυστολα στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης;Και γιατί δεν ελενχονται πειθαρχικα απο την υπηρεσία;Μηπως υπαρχουν καποιες διασυνδέσεις με τους ΑΝΕΛ;



Μολις λοιπόν  ο μαιμου-συλλογος ΣΕΜΘ εκανε το αλισβερίσι του με τον κ.Τσουκαράκη αρχισαν οι Υμνοι!!!Ολα καλα και ολα ωραια!!!




και φυσικά αρχισαν τα ευχαριστηρια και τα χαιρετισματα προς τον Υπουργο Εθνικής Αμυνας για κατι που ηταν απλα μια ΑΠΑΤΗ,για κατι που ηταν ενας καθαρα εμπαιγμός προς ολους τους ΕΜΘ!!!Τετοια δουλοπρεπη ανακοινωση δεν εχουμε ξαναδει!!!



και το ΑΠΟΛΥΤΟ Ρεζιλίκι και ξεπεσμός καποιων βρισκεται στο παράτω εγγραφο!!Τα γιουσουφάκια ευχαριστουν τον αγα τους;





Συνάδελφοι ,ο μαιμου συλλογος ΣΕΜΘ (και τον ονομαζουμε "μαιμου" διοτι οπως βλεπουμε στα εγγραφά του δεν φερει ουτε διευθυνση,ουτε αριθμο  αδείας ιδρυσεως κ.λ.π) ΔΕΝ εχει καμια νομική οντότητα,απλα μια ομαδα 5 ατόμων στο fb ειναι!!!ΔΕΝ  εκπροσωπεί φυσικά  κανεναν!!!Η παρεουλα αυτη οφειλει να ζητησει ενα συγνωμη δημοσια απο τους Εθελοντες Μακρας Θητειας ,που με τα ψεματα της δημιουργησαν προσδοκίες στους συναδελφους!!!Φυσικά αυτοι εκτελούσαν "διατεταγμένη υπηρεσία" και ετσι πρεπει να τους βλέπετε!!!Απομονωστε τους λοιπον ,γιατι σιγουρα δεν αξιζουν να λεγονται "συναδελφοι"!!!!Ας μας πουν αυτοι οι απαράδεκτοι τυποι,ποσα μελη οικονομικα τακτοποιημένα εχουν ε.ε κα ιαν ειναι εστω και ενας ε.α ΕΜΘ στον μαιμου συλλογο τους,που εχουν το θράσσος να χαραχτηρίζονται και σαν "και Αποστράτων"!!!Αν περιμένανε απο εσας οι ε.ε και οι ε.α ΕΜΘ να τους λυσουν τα προβλήματα σωθήκανε βρε απερίγραπτοι τυποι!!!


Θα συνεχισουμε τις επομενες μερες με πολλα και γλαφυρα!!!

ΠΗΓΗ: http://psaemth.blogspot.gr/2016/07/blog-post_21.html
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά