Παρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην υπουργική σύνοδο CEN-SAD‏

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συμμετείχε ως επίσημος προσκεκλημένος στην υπουργική σύνοδο των 28 χωρών Sahel Sahara (CEN - SAD), η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίγυπτο.
 
Τα θέματα της υπουργικής συνόδου ήταν η τρομοκρατία και η ανάγκη περιφερειακής και διεθνούς συνεργασίας για την καταπολέμησή της.
 
Στην παρέμβασή του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας των 28 χωρών της CEN - SAD με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων, σε συνέχεια και της απόφασης των αρχηγών κρατών στη Μάλτα τον περασμένο Νοέμβριο. Προέβαλε ως παράδειγμα την συνεργασία Ελλάδας - Αιγύπτου.
 
Στο περιθώριο της διοργάνωσης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε μακρές κατ’ ιδίαν συνομιλίες με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Στρατηγό Sedki Sobhi, καθώς επίσης με τους υπουργούς Άμυνας της Κύπρου Χριστόφορο Φωκαΐδη, της Τυνησίας Farhat Horchani και τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Λιβύης, που εκπροσωπούσε τη χώρα του στη διάσκεψη.


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα . Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Μέλος UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή¨

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου