Παρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην υπουργική σύνοδο CEN-SAD‏

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συμμετείχε ως επίσημος προσκεκλημένος στην υπουργική σύνοδο των 28 χωρών Sahel Sahara (CEN - SAD), η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίγυπτο.
 
Τα θέματα της υπουργικής συνόδου ήταν η τρομοκρατία και η ανάγκη περιφερειακής και διεθνούς συνεργασίας για την καταπολέμησή της.
 
Στην παρέμβασή του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας των 28 χωρών της CEN - SAD με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων, σε συνέχεια και της απόφασης των αρχηγών κρατών στη Μάλτα τον περασμένο Νοέμβριο. Προέβαλε ως παράδειγμα την συνεργασία Ελλάδας - Αιγύπτου.
 
Στο περιθώριο της διοργάνωσης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε μακρές κατ’ ιδίαν συνομιλίες με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Στρατηγό Sedki Sobhi, καθώς επίσης με τους υπουργούς Άμυνας της Κύπρου Χριστόφορο Φωκαΐδη, της Τυνησίας Farhat Horchani και τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Λιβύης, που εκπροσωπούσε τη χώρα του στη διάσκεψη.






Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά