Ποιοι φεύγουν από τις ΕΔ πολύ πριν τα 58 με βάση το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Ποιοι φεύγουν από τις ΕΔ πολύ πριν τα 58 με βάση το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ
Φαίνεται ότι ούτε όσα λέει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος περί παραμονής των στελεχών μέχρι και τα 58 έτη ήταν ικανά να “νικήσουν” ελιτίστικες νοοτροπίες και αντιλήψεις εντός των ΕΔ.
Το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ δημοσιοποιήθηκε και τέθηκε προς διαβούλευση και όπως προκύπτει από την πρώτη ανάγνωση η διάταξη που έδινε τη δυνατότητα σε αξιωματικούς εξ υπαξιωματικών να παραμένουν στην υπηρεσία μέχρι και 40 χρόνια έχει αφαιρεθεί!
Σήμερα η υπηρεσία τους διώχνει θέλοντας και μη στα 35 έτη. Με δεδομένες τις ανάγκες που υπάρχουν οι συντάκτες του νομοσχεδίου είχαν συμπεριλάβει την σχετική διάταξη που έδινε τη δυνατότητα παραμονής μέχρι τα 40 χρόνια. Υπήρξαν όμως αντιδράσεις, κυρίως από τον Α/ΓΕΝ Γ.Γιακουμάκη όπως είχε γράψει το Militaire.gr.
Φαίνεται ότι οι αντιδράσεις κέρδισαν. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το κείμενο του νομοσχεδίου που έχει βγει στη δημοσιότητα. Μένει τώρα να μας εξηγήσουν όσοι αντιδρούν τις πραγματικές αιτίες της αρνητικής τους στάσης. Και να μας πουν πως θα καλύψουν τεράστιες ανάγκες σε προσωπικό που ήδη υπάρχουν. Αναμένουμε…
- See more at: http://policenet.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά