27 σχόλια στην διαβουλευση για το θεμα Μεταθέσεις στρατιωτικού προσωπικού

Άρθρο 25 – Μεταθέσεις στρατιωτικού προσωπικού

Η παράγραφος 2 του άρθρου 5 του ν.3883/2010 (Α´ 167) αντικαθίσταται ως εξής:
«Στον τόπο της προτίμησής τους υπηρετούν υποχρεωτικά, μετά από αναφορά τους, στελέχη που τελούν σε χηρεία και έχουν τουλάχιστον ένα ανήλικο τέκνο, καθώς και στελέχη που είτε έχουν σύζυγο με αναπηρία, είτε επιμελούνται τέκνο με αναπηρία, είτε με δικαστική απόφαση τους έχει ανατεθεί η επιμέλεια ατόμου με αναπηρία, είτε με δικαστική απόφαση έχουν οριστεί ως ανάδοχοι γονείς ανηλίκου με αναπηρία για όσο χρόνο διαρκεί η αναδοχή. Για την εφαρμογή του προηγούμενου εδαφίου, το ποσοστό αναπηρίας απαιτείται να είναι τουλάχιστον 67%.»
  • 30 Μαρτίου 2016, 09:42 | Βασίλης
    Για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες θα μπορούσε να υπάρξει η πρόβλεψη να μετατίθενται πέραν των προβλεπόμενων θέσεων βάση ΠΟΥ (κάτι που υπήρχε σε προηγούμενο νόμο Φ.411/150326/Σ.1373/27-4-12 ΦΕΚ1400/Β) «Πολύτεκνοι, τρίτεκνοι… μετατίθενται μόνο κατόπιν πρότερης σχετικής αναφοράς τους ανεξαρτήτως του αριθμού μορίων τους και ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΩΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ Π.Ο.Υ.»
    -Έτσι ώστε να μην δημιουργεί πρόβλημα σε άλλα στελέχη που ίσως έχουν περισσότερα μόρια, πολλές περισσότερες μεταθέσεις κτλ, για την αντίστοιχη θέση.
    Η κοινωνική πολιτική να μή γίνεται σε βάρος άλλων συναδέλφων οι οποίοι για δικούς τους λόγους, έχουν είτε ένα ή δύο παιδιά ή ακόμα ακόμα δεν τους αξίωσε ο θεός να κάνουν παιδί, να υποχρεούνται σε μεγάλο αριθμό μεταθέσεων.
    Ευχαριστώ
  • 30 Μαρτίου 2016, 08:08 | Kalliopi
    Σας παρακαλω πολυ οπως εξετασετε το ενδεχομενο να συμπεριληφθουν οι τριτεκνες και πολυτεκνες οικογενειες στην κατηγορια προσωπικου που υποχρεουται η υπηρεσια να μεταθεσει αμεσα κ κατ εξαιρεση στον τοπο συμφεροντων κ προτιμησης τους ανεξαρτητα χρωστουμενου χρονου διοικησεως αναγκων σταδιοδρομικης εξελιξης κ αλλων υπηρεσιακων αναγκων.Ηδη για να μετατεθει τριτεκνος και πολυτεκνος πρεπει να κανει αναφορα ..αλλιως παραμενει στον τοπο που υπηρετει..Δυστυχως ομως ειμαστε αρκετοι τριτενοι κ πολυτεκνοι που υπηρετουμε μακρια απο τον τον τοπο που επιθυμουμε.
    Σας ευχαριστω θερμα κ ευχομαι κατι να γινει επιτελους
  • 29 Μαρτίου 2016, 23:52 | Στελιος
    Αξιοτιμε κυριε υπουργε στις μεταθεσεις των στελεχων που αντιμετωπιζουν ιδιαιτερα οξεα προβληματα και εχουν συζυγο η τεκνο με αναπηρια 67 τις εκατο πρεπει να προσθεθει η εξης φραση που εχει μειζωνος σημασια.Υποχρεωτικη μεταθεση στον τοπο προτιμησης τους ως ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ με ατομικη αναφορα σε μοναδα η υπηρεσια ανεξερτητως τον ΠΟΕ.κρινεται αναγκαιο και πρεπει να το δειτε προσωπικα,αλλωστε ειναι και προταση σε επιπεδο ομοσπονδιας.
  • 29 Μαρτίου 2016, 21:17 | Γεωργιος Π.
    Εαν θελουμε να προάγουμε την Παραγωγικότητα και τη Δικαιοσύνη στο Στράτευμα , περαν των ορθων ευεργετικών διατάξεων που δύνανται να χορηγηθούν σε πολυτέκνους και αλλων στελεχών οικογενειων με θέματα υγειας, πρεπει να μπει ενα οριο στις μεταθεσεις των στελεχων. Με κορυφή πλέον τα 40 χρονια εργασίας, που απαιτούνται για τη συνταξιοδοτηση, ο καθορισμός της παύσης των μεταθέσεων για ολους, μετα απο 25 ετη εργασίας , ειναι ενα δικαιο αιτημα που θα αποδώσει ενα κλιμα ασφάλειας και τονωσης του ηθικου των στελεχων.
  • 29 Μαρτίου 2016, 21:33 | Λευτερης
    Προτάσεις για μετάθεση ή παραμόνη σε τόπο προτίμησης :
    α) Όσοι έχουν παιδιά που φοιτούν στη Β’ και Γ’ τάξη του Λυκείου να έχουν την δυνατότητα να μην μετατεθούν προκειμένου να υπάρχει η απαραίτητη οικογενειακη ηρεμία για την εύρυθμη προετοιμασια των μαθητών για τις πανελλήνιες εξετάσεις.
    β) Όσοι έχουν παιδιά φοιτητές και ενοικιάζουν οικήματα για στέγαση ( μετάθεση στο τόπο φοίτησης του παιδιού ή σε τόπο προτίμησης για αποφυγή διπλών ενοικίων.)
  • 29 Μαρτίου 2016, 20:57 | ΜΙΛΤΟΣ
    Θεσμική κατοχύρωση του αμετάθετου μετά τα 25 έτη υπηρεσίας, για το
    προσωπικό που δεν εμπλέκεται με τη στελέχωση θέσεων ευθύνης και εφόσον δεν υφίσταται κώλυμα σταδιοδρομικής φύσεως, για προφανείς οικογενειακούς και οικονομικούς λόγους.
    Παράλληλα, έτσι θα περισταλεί αποτελεσματικά το φαινόμενο της πρόωρης αποχώρησης προσωπικού από την ενεργή υπηρεσία και θα αποκατασταθεί το περί δικαίου αίσθημα για το προσωπικό που δεν αντιμετωπίζεται ισότιμα & ισόνομα(όπως επιβάλλει το Σύνταγμα)γιατί δεν ανήκει σε κάποια ιδιαίτερη κατηγορία «κατ’ εξαίρεση»(πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, ΑΜΕΑ, μονογονεικές κλπ). Να τελειώνει επιτέλους αυτή η μικροκομματικών σκοπιμοτήτων καραμέλα περί κράτους πρόνοιας, όταν η δήθεν κοινωνική ευαισθησία της Πολιτείας ασκείται προδήλως σε βάρος του λοιπού κοινωνικού συνόλου και εν προκειμένω στους λοιπούς συναδέλφους που είναι όντως τυχεροί σε ότι αφορά στα θέματα υγείας και παραμένουν αξιοπρεπείς όχι σε βάρος λοιπών συναδέλφων!
  • 29 Μαρτίου 2016, 20:12 | ΝΙΚΟΣ
    Να προστατευθούν οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, καθόσον το δημογραφικό είναι μέγα πρόβλημα για την χώρα μας.Να υπηρετούν στον τόπο προτίμησης μετά από αναφορά τους και τα στελέχη των παραπάνω κατηγοριών και να μην εξαιρεθούν της ρύθμισης, όπως ισχύει και στο ευρύ δημόσιο τομέα.
  • 29 Μαρτίου 2016, 19:34 | Ηλίας
    Καλησπερα,
    σε μια οικογένεια που η συζυγος απο τον πρώτο της γάμο είναι μητέρα τέκνου με αναπηρία και ασκει αποκλειστικά τόσο την επιμέλεια ,οσο και τη γονική μέριμνα του τι θα ισχυσει?
  • 29 Μαρτίου 2016, 19:20 | Γιάννης
    Γιατί στην αιτιολογική έκθεση αναφέρεται ότι επεκτείνονται οι κατηγορίες έναντι του ΝΟΜΟΥ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3883 (ΦΕΚ Α 167 24.9.2010) Αρθρο 5 (2) (α) και στο νομοσχέδιο αφαιρούνται οι κατηγορίες των τριτέκνων και πολυτέκνων;
    Άρθρο 25:
    Με το άρθρο αυτό επεκτείνονται οι κατηγορίες στρατιωτικού προσωπικού, οι οποίες καθίστανται άξιες μείζονος, σε σχέση με τα υπόλοιπα στελέχη, πρόνοιας από την Πολιτεία, όσον αφορά στην εξασφάλιση, στο μέτρο των υπηρεσιακών δυνατοτήτων, της εκπλήρωσης της υπηρεσίας τους στον τόπο της προτίμησής τους, λόγω των επαυξημένων ηθικών και νομικών υποχρεώσεων που υπέχουν οι κατηγορίες αυτές στο πλαίσιο των ιδιαίτερων βαρών, τα οποία αντιμετωπίζουν στο στενό τους περιβάλλον.
  • 29 Μαρτίου 2016, 18:03 | Χρήστος
    Μετά τα 25 έτη υπηρεσίας μετάθεση σε τόπο συμφερόντων. Ενα κίνητρο για να μην αποστρατεύονται στελέχη
  • 29 Μαρτίου 2016, 17:16 | Άρης
    Σωστό θα ήταν να προστεθούν τα στελέχη που αποτελούν τα μοναδικά παιδιά στην οικογένειά τους.Π.χ. Αν οι γονείς έχουν το μοναχοπαίδι τους στο στράτευμα και κατά συνέπεια το μοναδικό στήριγμά τους, θα ήταν σωστό να υπηρετεί κοντά τους.
  • 29 Μαρτίου 2016, 17:25 | ΧΡΗΣΤΟΣ
    Καλημέρα σας! Σας παρακαλούμε να συμπεριλαβετε στο νομοσχεδιο και τους τριτεκνους-πολύτεκνους υποχρεωτικά στον τόπο προτίμησης.Τουλαχιστον εαν δεν μπορει να γινει για ολους,ας γινει με ενα οριο στα χρονια υπηρεσιας…μετα τα 20 π.χ!
  • 29 Μαρτίου 2016, 17:56 | Νικόλας
    Με αυτους που εχουν τεκνο ΑΜΕΑ και δεν εχουν την επιμελεια,τι θα γινει?
  • 29 Μαρτίου 2016, 16:21 | Νικόλας
    Μέ τους γονείς που έχουν τέκνα ΑΜΕΑ με ποσοστό 85% και άνω , είναι διαζευγμένα και δεν έχουν την επιμέλεια τι θα ισχύσει?Αν είναι δυνατόν να ισχύει αυτό και για άτομα που έχουν αδέρφια με αναπηρία ,τα οποία δεν έχουν άλλον προστάτη στην οικογένεια
  • 29 Μαρτίου 2016, 15:50 | Στέφανος
    Καλησπέρα ..
    Καταρχάς θα ήθελα να επικροτησω τη παρούσα ρύθμιση.
    Και συνεχίζω:
    Βάλτε επιτέλους κ. Υπουργέ ένα τέλος στην ταλαιπωρία μας. Συμπεριλάβετε επιτέλους και τριτεκνους πολύτεκνους υποχρεωτικά στον τόπο προτίμησης. Έχουμε ήδη ένα κάρο προβλήματα που μας ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ και αναφέρομαι στα οικονομικά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε και να ανακουφισεται τα στελέχη. Είμαστε ήδη από τις πιο βεβαρημενες κοινωνικα ομάδες.
    Κοιτάξτε από μόνος σας κ Υπουργέ το πλήθος των σχολίων που έχει καθένα από τα άρθρα που έχετε προς ψήφιση και δείτε πιο ενδιαφέρει άμεσα την παρούσα περίοδο το προσωπικό. Πηγαίντε μια μέρα σε μονάδα και ρωτήστε στρατιωτικό πως τα βγάζει πέρα με τρία παιδιά ανήλικα που έχουν εκατοντάδες υποχρεώσεις. Πως θα αντικρίσει αυτός ο γονέας στα μάτια τα παιδια του. Στην παρούσα φάση δεν ζηταμαι οικονομικές αυξήσεις γιατί γνωρίζουμε πως είναι ακατόρθωτο, αλλά ελπίζουμε σε θεσμικές παρεμβάσεις σας. Ελπίζω να ησακουστουν τα λεγόμενα μου.
  • 29 Μαρτίου 2016, 15:31 | kwstas k
    καλημέρα.στον τόπο προτίμησης για όσους είναι γονείς με τέκνο ΑΜΕΑ να συμπεριληφθεί «και η μονάδα προτίμησης» γιατί σε φρουρές υπάρχουν μερικές φορές περισσότερες από μια μονάδες.
  • 29 Μαρτίου 2016, 15:45 | Παναγιώτης
    Όσων αφορά τις μεταθέσεις – αποσπάσεις Αξκων – Μ. Υπξκων – ΕΜΘ – ΕΠΟΠ, προτείνεται (για να μην υπάρχουν αδικίες – διακρίσεις) να γίνει τροποποίηση της διαταγής «περί μοριοδότησης στελεχών» όπως παρακάτω :
    1. Εάν το στέλεχος επιθυμεί να μετατεθεί σε άλλη φρουρά από αυτήν που υπηρετεί και εν τέλει παραμένει αμετάθετο πέραν των τριών ετών, να συνεχίσει να μοριοδοτήτε κανονικά με τον ίδιο συντελεστή που ισχύει για τα τρία πρώτα έτη και όχι με μειωμένο. Σε περίπτωση που δηλώνει παραμονή σε μία φρουρά πέραν των τριών ετών και ικανοποιείται η επιθυμία του, να έχει μηδενικό συντελεστή ή έστω αρνητικό.
    2. Πέραν τον συντελεστών που υπάρχουν και αφορούν την δυσκολία της εκάστοτε φρουράς (δύσβατη περιοχή, μεγάλη απόσταση από αστικό κέντρο, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κλπ), να προστεθούν επιπλέον συντελεστές που αφορούν την δυσκολία της εκάστοτε Μονάδας (και εντός της ιδίας φρουράς).
    3. Να καθοριστεί ελάχιστος και μέγιστος αριθμός ετών που το στέλεχος μπορεί να υπηρετεί συνεχόμενα σε μία φρουρά.
    4. Μείωση των αρνητικών συντελεστών των ποινών στο μισό.
    5. Όσοι αποσπώνται σε ΕΥΕ (στις οποίες γίνονται υπεράριθμες αιτήσεις) να μοριοδοτούνται αρνητικά ή με μηδενικό συντελεστή.
  • 29 Μαρτίου 2016, 14:41 | Σωτηρης
    Καλο θα ηταν να συμπεριληφθει στο νομοσχεδιο κ η περιπτωση αναπηριας γονεων που εχουν τεκνα στις ΕΔ κ επιθυμουν να ειναι κοντα ωστε να βοηθουν τουσ γονεις τους! Σε αυτη τη περιπτωση κατοπιν αναφορας κ προσκομιζοντας τα αντιστοιχα εγγραφα που πιστοποιουν την αναπηρια γονεα ανω του 67% το στελεχος να μετατιθεται στο τοπο προτιμησης – κατοικιας του γονεα με αναπηρια!
  • 29 Μαρτίου 2016, 14:05 | Μάρκος
    Οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, να μην εξαιρεθούν της ρύθμισης. Να έχει το δικαίωμα ο στρατιωτικός γονέας (πατέρας ή μητέρα) να υπηρετεί πλησίον της οικογένεια του. Το ίδιο να ισχύει ΚΑΙ για τους διαζευγμένους τρίτεκνους ή πολύτεκνους γονείς.
  • 29 Μαρτίου 2016, 14:44 | Γιάννης
    Καλησπέρα, πρέπει να διευκρινιστεί σε πόσα χρόνια κάποιος ο οποίος δεν είναι σε μονάδα επιθυμίας του ( όχι παραμεθόριο), έχει δικαίωμα να πάει σε μονάδα επιθυμίας. Και αν στη μονάδα επιθυμίας οι θέσεις καλύπτονται από τριτεκνους, οι διτεκνοι κλπ δεν έχουν δικαίωμα να πάνε ποτε. Ευχαριστώ.
  • 29 Μαρτίου 2016, 13:24 | Γεώργιος
    Προτείνεται τροποποίηση ως εξής:
    «Στον τόπο της προτίμησής τους υπηρετούν υποχρεωτικά, μετά από αναφορά τους, στελέχη που τελούν σε χηρεία και έχουν τουλάχιστον ένα ανήλικο τέκνο, καθώς και στελέχη με χρόνια και βαριά νοσήματα.Επίσης στελέχη που είτε έχουν σύζυγο με αναπηρία, είτε επιμελούνται τέκνο με αναπηρία, είτε με δικαστική απόφαση τους έχει ανατεθεί η επιμέλεια ατόμου με αναπηρία, είτε με δικαστική απόφαση έχουν οριστεί ως ανάδοχοι γονείς ανηλίκου με αναπηρία για όσο χρόνο διαρκεί η αναδοχή. Για την εφαρμογή του προηγούμενου εδαφίου, το ποσοστό αναπηρίας απαιτείται να είναι τουλάχιστον 50% για τα στελέχη και μέλη α’ βαθμού της οικογενείας τους και αφορούν παθήσεις που είναι ενταγμένες στον Νόμο για τα Χρόνια και Βαριά Νοσήματα όπως αυτά περιγράφονται στο ΦΕΚ 1506/2012.»
  • 29 Μαρτίου 2016, 12:28 | Νικόλαος
    Για την εφαρμογή του προηγούμενου εδαφίου, το ποσοστό αναπηρίας απαιτείται να είναι τουλάχιστον 67%.»
    Αυτό θεωρώ ότι πρέπει να τροποποιηθεί για να είναι ποιο δίκαιο. Ο νόμος του 2012 στο ΦΕΚ 1506 ορίζει ποια νοσήματα και πόσο είναι το ποσοστό αναπηρίας που πρέπει να έχει το κάθε νόσημα. Αυτός ο νόμος είναι εντελώς απαράδεκτος και οι ομοσπονδίες ατόμων με αναπηρίες μαζί με τα ανεξάρτητα σωμάτια το έχουν αποδείξει αλλεπάλληλες φορές, δυστυχώς όμως κανείς δεν συγκινείται. Τα ΚΕΠΑ στηριζόμενα σε αυτόν τον νόμο έχουν βγάλει πολλές χρόνιες παθήσεις εκτός του 67% , παράδειγμα ο παιδικός ινσουλινοεξαρτώμενος ζαχαρώδης διαβήτης τύπου 1 με τον νέο νόμο δικαιούται 50% παρόλο που σαν νόσημα εντάσσεται στις χρόνιες και βαριές αναπηρίες .
    Η πρόταση μου είναι απλή (αφού δεν μπορεί να αλλάξει ο νόμος )θα πρέπει να αναγράφεται << Για την εφαρμογή του προηγούμενου εδαφίου, το ποσοστό αναπηρίας απαιτείται να είναι τουλάχιστον 67% συμπεριλαμβανομένων και των παθήσεων που είναι ενταγμένες στον Νόμο για τις βαριές Αναπηρίες.
    Ευχαριστώ πολύ
  • 29 Μαρτίου 2016, 10:51 | ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
    Καλημέρα,
    Στα διαζευγμένα στελέχη τα οποία δεν ασκούν επιμέλεια των τέκνων τους, να μην αφαιρούνται τα μόρια που προσμετρώνται λόγω των τέκνων, αλλά μόνο αυτά της συζύγου τους.
    Τα στελέχη αυτά έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικούν μετάθεση πλησίον του τόπου διαμονής των τέκνων τους. Ο υπολογισμός των παραπάνω μορίων μπορεί να τα φέρει κοντά στα παιδιά τους!
  • 29 Μαρτίου 2016, 09:51 | Σωτήρης
    Καλημέρα, προτάσεις για μετάθεση σε τόπο προτίμησης όπως:
    α) Όσοι έχουν παιδιά φοιτητές και ενοικιάζουν οικήματα για στέγαση ( μετάθεση στο τόπο φοίτησης του παιδιού ή σε τόπο προτίμησης για αποφυγή διπλών ενοικίων.)
    β)Μελέτη αριθμού μεταθέσεων για »όλο» το προσωπικό σε Έβρο και νησιά ώστε μετά την 25ετία να μπορεί το στέλεχος οπού οι οικογενειακές του ανάγκες είναι αυξημένες, να μετατίθεται πέριξ των τόπων προτίμησης.
  • 29 Μαρτίου 2016, 09:36 | ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙ ΑΜΕΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΑΔΕΛΦΟΣ-ΑΔΕΛΦΗ(ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ) ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΚΛΗΡΩΤΟΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΤΕΚΝΟΥ.ΒΙΩΝΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΓΙΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΣ 87% ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΩΣ ΕΠΟΠ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
  • 29 Μαρτίου 2016, 09:46 | Sifis
    Υποχρεωτικά όλα τα στελέχη για να μπορέσουν να προαχθούν, να ασκούν διοικητικά καθήκοντα ώστε να έχουν χρόνο διοικήσεως, τουλάχιστον το 1/3 της παραμονής τους στον εκάστοτε βαθμό, σε μονάδες του Ν. Έβρου και των νησιών ανατολικού αιγαίου.
  • 29 Μαρτίου 2016, 08:16 | Χρηστος
    Καλημέρα σας, οι μονογονεϊκές, οι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι να προστεθούν στις ευνοϊκές μεταθέσεις στον τόπο προτίμησης. Τουλάχιστον μέχρι το μικρότερο σε ηλικία τέκνο να φτάσει δέκα χρονων.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά