Εφαρμογή Πρωτοποριακής Μεθόδου Αρθροσκοπικής Χειρουργικής από το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Εφαρμογή Πρωτοποριακής Μεθόδου Αρθροσκοπικής Χειρουργικής από το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

  Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι για πρώτη φορά εισήχθη στην Ελλάδα και εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία από το Γναθοχειρουργικό τμήμα του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ) μια πρωτοπόρος για τα ελληνικά ιατρικά δεδομένα αναίμακτη χειρουργική επέμβαση.
  Η πρωτοποριακή λαπαροσκοπική χειρουργική μέθοδος εφαρμόζεται για τη θεραπεία παθήσεων και δυσλειτουργιών της κροταφογναθικής διάρθρωσης γνωστών και ως “Σύνδρομο TMJ,” οι οποίες μέχρι σήμερα αντιμετωπίζονταν συντηρητικά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.
  Η παρεχόμενη δυνατότητα εκτέλεσης της εν λόγω χειρουργικής επέμβασης, από το ιατρικό προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού, αποδεικνύει την άριστη επαγγελματική του κατάρτιση και την προσπάθεια της ηγεσίας του ΠΝ για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών από το ΝΝΑ.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά