Κοινή Ανακοίνωση - Πρόταση για Θεσμοθέτηση Πλαισίου Λειτουργίας Ενώσεων - Συνδέσμων‏

Κοινή ανακοίνωση-επιστολή απέστειλαν οι τρεις μεγαλύτερες Ενώσεις Στρατιωτικών μαζί με τον ΣΕΕΝΣΑ στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο.
Συγκεκριμένα, Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας, Ε.Σ.ΠΕ.Θεσσαλίας, Ε.Σ.ΠΕ.Ηπείρου και Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α. συμπράττουν για πρώτη φορά και με μία τους παρέμβαση με ισχυρό συμβολισμό αλλά και ουσία, ανοίγουν το «καυτό» θέμα της Θεσμοθέτησης του Πλαισίου Λειτουργίας των Ενώσεων και των Συνδέσμων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Διαβάστε την ανακοίνωση-επιστολή:
3 Ενώσεις και ΣΕΕΝΣΑ 1
3 Ενώσεις και ΣΕΕΝΣΑ 2
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα . Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Μέλος UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή¨

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου