"Πόλεμος" ΠΟΕΣ-Δικηγορικού Γραφείου. και στη μέση οι στρατιωτικοί !!!‏

Μείζον θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΠΟΕΣ και ενός (τουλάχιστον;) δικηγορικού γραφείου.
Το θέμα ξεκίνησε όταν η ΠΟΕΣ εξέδωσε “ανακοίνωση” προκειμένου να « εφιστήσει την προσοχή των συναδέλφων» όπως χαρακτηριστικά ανάφερε και να τους πει να «είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και έντονα υποψιασμένοι.».
fb
Δεν θα ήθελα να σταθώ ούτε στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη “ανακοίνωση” δεν υπογράφεται από ΚΑΝΕΝΑΝ, όπως επίσης πιστεύω πως είναι περιττό να αναφέρω πως δεν πάρθηκε ΚΑΜΙΑ απόφαση από το “Δ.Σ” της ΠΟΕΣ για να βγει κάτι τέτοιο. Απλά διερωτώμαι για ποιο λόγο βγαίνει μια τέτοια “ανακοίνωση”. Είναι δουλειά της ΠΟΕΣ να εμπλέκεται σε τέτοια θέματα;;; Εξ ονόματος ποιου (δικηγορικού γραφείου ίσως, κάποιου άλλου ατόμου;;; κτλ) βγήκε η “ανακοίνωση”;;; Εντάσσεται και αυτή  στα πλαίσια των νέων «δραστηριοτήτων» της ΠΟΕΣ με συμφωνίες για Κάρτες Υγείας, Εταιρίες Κινητής Τηλεφωνίας κτλ;;;
Το θέμα είναι ότι η “Ανακοίνωση” της ΠΟΕΣ βρήκε απάντηση από γνωστό δικηγορικό γραφείο που με ύφος ιδιαίτερα αιχμηρό απαντά και μάλιστα ζητά «την ανάκληση του άστοχου δημοσιεύματος», όπως χαρακτηριστικά λέει.
Δεν σταματά όμως εκεί. Το δικηγορικό γραφείο αφού αναλύει Νομικά το θέμα, αναφέρει ότι «η ανακοίνωση της ΠΟΕΣ είναι εντελώς ανακριβής και παραπλανητική… και (παρακαλεί) την ΠΟΕΣ να είναι ιδιαίτερα προσεκτική…». Το κείμενο καταλήγει όμως και με αιχμές. Αναφέρει χαρακτηριστικά «…θα θέλαμε να ζητήσουμε από την ΠΟΕΣ την ανάκληση του άστοχου δημοσιεύματος, καθώς με αυτό εμφανίζεται, αδίκως η Ομοσπονδία, ως τμήμα προώθησης πωλήσεων ανταγωνιστικού δικηγορικού Γραφείου…»
Προσωπικά έχω άποψη επί του θέματος, αλλά για την ώρα δεν θα ήθελα να την εκθέσω. Απλά θα δανειστώ ΜΟΝΟ μία πρόταση από την ανακοίνωση της ΠΟΕΣ και θα πω με τη σειρά μου κι εγώ, ότι πια οι στρατιωτικοί είμαστε… «ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και έντονα υποψιασμένοι.», με κάτι τέτοια.
Τα συμπεράσματα… δικά σας.
Δημήτρης Καμπουριδης
Γεν. Γραμματέας Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ.
http://espekm.gr/home/?p=6614
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά