Απάντηση σε Δημοσιεύματα Αναφορικά με τη μη Καταβολή των Μηνιαίων Αποδοχών Οπλιτών της ΕΛΔΥΚ

Mε αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου που αναφέρονται στη μη καταβολή των μηνιαίων αποδοχών των οπλιτών της ΕΛΔΥΚ, ανακοινώνονται τα παρακάτω:

   1. Με βάση την υφιστάμενη θεσμοθετημένη διαδικασία, οι μηνιαίες «δεδουλευμένες» αποδοχές καταβάλλονται στους δικαιούχους στρατεύσιμους οπλίτες την τελευταία ημέρα κάθε μήνα.

   2. Η πληρωμή των μηνιαίων αποδοχών των οπλιτών της ΕΛΔΥΚ για τον τρέχοντα μήνα, πραγματοποιείται από 27 έως 30 εκάστου μηνός. Για τα δεδουλευμένα του μηνός Μαρτίου 2015, η πληρωμή πραγματοποιήθηκε κατ’ εξαίρεση από 23 έως 30 Μαρτίου, προς διευκόλυνση των οπλιτών προκειμένου να λάβουν την εορταστική άδεια του Πάσχα.

   3. Για το μήνα Απρίλιο, το ποσό της μισθοδοσίας κατατέθηκε στο σχετικό τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΔΥΚ τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 24 Απριλίου και από τις πρωινές ώρες της 27 Απριλίου είναι σε εξέλιξη η διαδικασία καταβολής του στους δικαιούχους στρατεύσιμους οπλίτες της ΕΛΔΥΚ (έχουν ήδη καταβληθεί οι αποδοχές στο 82,8% των στρατευσίμων οπλιτών). Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί εντός της σήμερον. Για τους οπλίτες οι οποίοι ευρίσκονται σε άδεια, η καταβολή των μηνιαίων αποδοχών θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη αυτής και την επιστροφή τους στη Μονάδα τους.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά