Τάγματα Εθνοφυλακής και η αργία της Πρωτομαγιάς


ΠΡΟΣ   :    κ. Α/ΓΕΣ                                    Αρ. Πρωτ. 42/2015
                                                                  Αθήνα, 28 Απρ 2015
KOIN    :    κ.κ. ΥΕΘΑ, ΑΝΥΕΘΑ, ΥΦΕΘΑ
ΘΕΜΑ   :    Προσωπικό - Διοικητικά
Αξιότιμε κε Αρχηγέ.
Η ερχόμενη Παρασκευή 1η Μαΐου 2015 (εργατική Πρωτομαγιά) είναι επίσημη αργία και για το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και ως εκ τούτου θα εργαστούν μόνο όσοι εκτελέσουν υπηρεσίες.
Είναι γνωστό ότι για τα Τάγματα Εθνοφυλακής η Παρασκευή αποτελεί αργία και το στρατιωτικό προσωπικό τους εργάζεται κάθε Κυριακή, καθόσον την Κυριακή εκπαιδεύονται οι εθελοντές Εθνοφύλακες. Αυτό σημαίνει ότι το στρατιωτικό προσωπικό των Ταγμάτων Εθνοφυλακής την τρέχουσα εβδομάδα θα εργαστεί μία (1) ημέρα παραπάνω, χωρίς την αποζημίωση της υπερωριακής απασχόλησης.
Κατόπιν των ανωτέρω και στο πλαίσιο μέριμνας και ισότητας του προσωπικού, παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα εκδόσεως διαταγής σας ώστε την ερχόμενη Κυριακή 3 Μαΐου 2015 να μην εκτελεστεί εκπαίδευση στους Εθνοφύλακες, λόγω του τριημέρου της Πρωτομαγιάς.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αποδοχή του αιτήματός μας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος
 
Τσουκαράκης Ανέστης
Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ)
6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας
 
Μαστρογιαννάκης Χρίστος
Υπολοχαγός (ΠΒ)
6972516650
poes.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά