Στη Βουλή η Διαφορετική Αποζημίωση της κοινης ως προς τις υπηρεσιακές απαιτήσεις 24ωρης Υπηρεσίας των Στελεχών των ΕΔ


Κατατέθηκε στη Βουλή από τον Βουλευτή Αχαϊας των ΑΝ.ΕΛ. και Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος κ. Νικόλαο Νικολόπουλου το Υπ αριθμ 95/2 Μαρ 2015 έγγραφο της ΕΣΠΕΘ  που αφορά σε παράπονά μας  για τη διαφορετική αποζημίωση σε εκτέλεση της κοινής ως προς τις υπηρεσιακές απαιτήσεις 24ωρης υπηρεσίας από τα στελέχη του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Πολ. Ναυτικού και Αεροπορίας και τη μη ισότιμη μεταχείριση στα στελέχη των ΕΔ σε σύγκριση με τα σώματα ασφαλείας όσον αφορά σε εφαρμογή ισχύουσων Υπουργικών Αποφάσεων που αφορούν την ημερησια αποζημίωση για εργασίαν πέραν του πενθημέρου ανα εβδομάδα και τις νυχτερινές Υπηρεσίες.
 
Η ΕΣΠΕΘ ευχαριστεί τον κ. Νικολόπουλο για το ενδιαφέρον του και την προωθηση των προβλήματων μας, καθώς αρκετοί "τα κρύβουν κάτω από το χαλί".
 
Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα για το έγγραφο μας έχει ενημερωθεί ή Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΕΣ)  για την κατα τις κρισεις της ενέργειες και η Εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη κατα τη συνάντηση μας.
 
Στο επόμενο διάστημα και έγγραφο Αποκάλυψη απο το Συνήγορο του Πολίτη!!!

Πατήστε ΕΔΩ για να δειτε τι κατατέθηκε στη Βουλή.
 



 /espeth.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά