Οι απόστρατοι της ΕΑΑΣ Ν ´Αρτης, Τα Σκευάσματα Μαργαρίνης και η Καραβάνα!!!


Θέμα:Οι απόστρατοι της ΕΑΑΣ Ν ´Αρτης, Τα Σκευάσματα Μαργαρίνης και η Καραβάνα!!!
Την 09/03/13, συμπορευόμενοι μετά από κοινή απόϕαση του συντονιστικού των εν ενεργεία αλλά και εν αποστρατεία στρατιωτικών στην μεγαλειώδη συγκέντρωση των περίπου 25000 ατόμων της Αθήνας, προκειμένου από κοινού να εκϕράσουν την αγανάκτησή τους για τις περικοπές που έχουν υποστεί στους μισθούς – συντάξεις τους, από τις Γερμανικές Δυνάμεις Κατοχής της χώρας μας και με τον εκϕοβισμό από τον Α/ΓΕΕΘΑ στους εν ενεργεία στρατιωτικούς να μην ϕορέσουν τις στολές τους στην πορεία διαμαρτυρίας,κάποιοι από αυτούς έπραξαν το αυτονόητο και απλά ϕόρεσαν την στολή την οποία καθημερινά ϕορούν. Ο Α/ΓΕΕΘΑ παραβιάζοντας τους υϕιστάμενους κανονισμούς πειθαρχίας των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων πίεσε τους Διοικητές τους να τους τιμωρήσουν. Πράγμα που κάποιοι έπραξαν (λιγότερο ή και περισσότερο αυστηρά). Το συντονιστικό ζήτησε από τις Ενώσεις αποστράτων την επιστολή στήριξής τους και κατόπιν αυτών η μοναδική θεσμική ένωση που εξέϕρασε δημόσια στήριξη, ήταν η ΕΑΑΣ Ν. Άρτής. Το εν ενεργεία προσωπικό εκϕράζει τις ευχαριστίες του. Απολαύστε την συνέχεια!!!!!!!!!!!!!
Με μεγάλη μας έκπληξη με ηλεκτρονική επιστολή στο διαδίκτυο είδαμε την έμπρακτη συμπαράσταση του παραρτήματος της ΕΑΑΣ Ν. ´Αρτης προς τους πειθαρχικά τιμωρημένους στρατιωτικούς των ΕΔ, για την χρήση της στολής τους, καθώς και την αυτοπρόσωπη παρουσία τους (μετά από πρόσκληση ) σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό . Με μεγαλύτερη έκπληξη μετά από λίγες ώρες είδαμε την άρση της στήριξης με την δικαιολογία πως δεν μετακινήθηκαν με αυτούς ένστολοι στρατιωτικοί . Ευχαριστούμε τους πρώην, κατά τ´ αλλά"Ηγέτες" , οι οποίοι για πολλά χρόνια διοικούσαν το προσωπικό τους και που όπως προκύπτει δεν έχουν το θάρρος της γνώμης ούτε εν αποστρατεία να το υποστηρίξουν!!! Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια γενιά ανθρώπων που μερικοί εξ αυτών υποστηρίζουν, πως διαϕημιζόμενο τηλεοπτικό σκευάσμα μαργαρίνης, πλούσιου σε ϕυτικές στερόλες , είναι ϕάρμακο που πωλείται στα super markets και όχι στα ϕαρμακεία και μάλιστα χωρίς ιατρική συνταγή ( γλιτώνεις τα χρήματα της επίσκεψης γιατρού) !!! Επίσης πως στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροϕής, η καραβάνα αποτελεί το πλουσιότερο γεύμα σε θρεπτική αξία Ω3 της ϕτωχολογιάς, του κατά τ´ άλλα " ειδικού μισθολογίου" των στρατιωτικών !!!! Ας ελπίσουμε πως δεν θα σας ξαναχρειαστεί η ενεργός υπηρεσία !!!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά