Παρουσία Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Καράμπελα στις εορταστικές εκδηλώσεις της Επετείου της Μάχης των Οχυρών, στο Οχυρό «ΡΟΥΠΕΛ»


Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτης Καράμπελας, συνοδευόμενος από το Διοικητή 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγο Χρήστο Μανωλά, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εορτασμού που πραγματοποιήθηκαν στο Οχυρό «ΡΟΥΠΕΛ», με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 72 ετών από τη Μάχη των Οχυρών.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο κ. Υφυπουργός συμμετείχε σε ειδική τελετή όπου μαζί με το Διοικητή 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ και τον κ. Αθανάσιο Παπακωνσταντίνου, πραγματοποίησαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος την 4η Μαρτίου 1941, ανέλαβε ως Διοικητής της XIV Μεραρχίας Πεζικού, την αποστολή της υπεράσπισης των Οχυρών του τομέα Σερρών – Σιδηροκάστρου.

Η προτομή του Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Παπακωνσταντίνου είναι δωρεά του γιού του Αθανασίου, ο οποίος την προσέφερε μαζί με άλλα ιστορικά οικογενειακά κειμήλια, προκειμένου να εκτίθενται μόνιμα στο Πολεμικό Μουσείο του Οχυρού ΡΟΥΠΕΛ.

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά