Παρουσία Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου στην τελετή των αποκαλυπτηρίων των προτομών των 3 ηρώων που έπεσαν στα Ίμια στην Κω και επίσκεψη σε Στρατιωτικές Μονάδες και φυλάκια της Περιοχής Ευθύνης της 80 ΑΔΤΕ‏


 

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος μεταβαίνει αύριο στην Κω όπου θα παρευρεθεί στην τελετή των αποκαλυπτηρίων των προτομών των 3 ηρώων που έπεσαν στα Ίμια, στον προαύλιο χώρο του Ναυτικού Σταθμού Κω.

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα πραγματοποιήσει παράλληλα περιοδεία σε Στρατιωτικές Μονάδες της Κω, σε φυλάκια και Στρατιωτικές Φρουρές ακριτικών νησιών.

 

Συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτόπουλος θα επισκεφθεί την έδρα της 80ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (80 ΑΔΤΕ) και την έδρα του 282 Τάγματος Εθνοφυλακής (282 ΤΕ) στη Νήσο Κω, τα στρατιωτικά φυλάκια στις νήσους Καλόλιμνο και Φαρμακονήσι καθώς επίσης την Κανονιοφόρο  «ΜΑΧΗΤΗΣ» και το Παράκτιο Περιπολικό «ΑΝΤΩΝΙΟΥ» όπου θα συνομιλήσει με το προσωπικό.

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα παρακολουθήσει επίσης την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων / ΤΑΜΣ «Άγιος Φωκάς».

 

Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας θα συνοδεύσουν: ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά