Δήλωση Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη για τον θάνατο του Ναυάρχου Νικόλαου Παππά‏


Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης δήλωσε:

 

            «Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τη βαθύτατη θλίψη μου για το θάνατο του Ναυάρχου Νικολάου Παππά, τόσο από τη θέση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, όσο και ως επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού. Ο εκλιπών, ως Κυβερνήτης του θρυλικού αντιτορπιλικού «Βέλος», αποτέλεσε πρωτεργάτη του κινήματος του ναυτικού κατά της Δικτατορίας, τον Μάιο του 1973, εκφράζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο έμπρακτα την προσήλωσή του στα δημοκρατικά ιδεώδη και τη συνέπεια του στην πιστή τήρησή τους.

 

            Η εμβληματική φυσιογνωμία του υπήρξε πρότυπο κατά τα πρώτα μου βήματα ως Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ υπήρξε εξαίρετη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας μου. Αποτελεί για όλους μας παράδειγμα Θάρρους, Αποφασιστικότητας και Σθένους, όταν το διακύβευμα για τη χώρα είναι πολύ σημαντικό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος».
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά