Ανοικτή συγκέντρωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Tην Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε, με πολύ μεγάλη επιτυχία, η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.Πε.Ηπ.). Η διοικούσα επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες που όπως όλα έδειξαν θα αποτελέσουν τους πυρήνες της προσπάθειας μας για μία ανεξάρτητη και δυνατή ένωση που θα βάλει σε πρώτο πλάνο τον Έλληνα στρατιωτικό και την οικογένειά του.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση του ξενοδοχείου Olympic για τη παραχώρηση του συνεδριακού του κέντρου καθώς καί όλου του προσωπικού του, για την άριστη φιλοξενία τους.



- Η -


Διοικούσα επιτροπή
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά