Παρουσία Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης της Θεσσαλονίκης και στις εκδηλώσεις της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου‏


 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης της Θεσσαλονίκης και στις εκδηλώσεις της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου.

 

Την Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα επισκεφθεί την έδρα του Γ’ Σώματος Στρατού, όπου θα έχει συνεργασία με τον Σωματάρχη, Αντιστράτηγο Γεώργιο Μπασιακούλη και τους επιτελείς. Στη συνέχεια, θα παραβρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), όπου θα επιδώσει τα ξίφη στους αποφοιτήσαντες.

 

Αμέσως μετά, θα συναντηθεί με εκπροσώπους των οργανώσεων αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων από την περιοχή Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου, τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ. Άνθιμο, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη, τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Διονύση Ψωμιάδη και τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

 

          Το βράδυ της Πέμπτης, θα παραστεί στη συναυλία των φιλαρμονικών των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

 

Την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012, θα παραστεί στη Δοξολογία για την εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου και την ιστορική επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια και τον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά.

Το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012, ο Υπουργός θα παραστεί στην εορταστική εκδήλωση αναπαράστασης της εισόδου του Ελληνικού Στρατού στην πόλη της Θεσσαλονίκης το 1912 και θα ακολουθήσει επίσημη έπαρση της Σημαίας στον Λευκό Πύργο, παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης, κ. Θεόδωρου Καράογλου και του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κάρολου Παπούλια.

 

Την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,

κ. Κάρολο Παπούλια.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά