ΙΔΕΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΕΣ... ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΑΚΟΥΕΙ?

Κάποιοι στις Ένοπλες Δυνάμεις, εκτός από το να είναι στελέχη τους , έχουν διπλές ιδιότητες.
Μην ξεχνάμε ότι αν και οι αξιωματικοί έχουν γνώσεις, ακόμα και οι υπαξιωματικοί έχουν ιδέες λόγω της δεύτερης ιδιοτητας τους ακόμα και μερικοί από αυτους έχουν διακριθεί στο είδος τους και απλά ο στρατός δεν το ξέρει.

Είναι λοιπόν κάποιοι που τιμούν τις ένοπλες δυνάμεις με αυτην την ιδιοτητά τους και απλά η ζωή τα έφερε ώστε να είναι και στρατιωτικοί. Μερικοί βασιζόμενοι στην γνώση της δουλειάς έχουν πολύτιμες ιδέες που θα βοηθούσαν στην καλύτερη ποιότητα ζωής στον στρατό αλλά και μπορούσαν να προτείνουν λύσεις ώστε να περιοριστούν έξοδα περιττά, εξοικονόμησης χρημάτων και βελτίωσης.

Εύχονται να υπήρχαν κάποιοι να τους ακούσουν γιατί σας το λέω υπευθύνως όντως έχουν καλές ιδέες και μάλιστα ανέξοδες και εφαρμόσιμες.

Άραγε το Υπουργείο γνωρίζει ότι αυτοί οι άνθρωποι προσφέρουν και μπορούν να βοηθήσουν στο καλύτερο δυνατό ή τους ξέρουν μόνο σαν στρατιωτικούς???

Ακόμα και οι αξιωματικοί που έχουν τελέιώσει στο οικονομικό (ΣΣΑΣ) μπορούν να δώσουν πολλά με τις γνώσεις τους. 

Και έτσι ο στρατός να αξιοποιεί ακόμα πιο καλά τα στελέχη του και να μην βάζει ότι να ναι , όπου να ναι!!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά