Τα C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας “παίρνουν ανάσες ζωής” !

  Τα C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας “παίρνουν ανάσες ζωής” !

Επιτέλους υπάρχει Τεχνική Υποστήριξη και για τα C-27 Spartan της Πολεμικής Αεροπορίας…

Ο λόγος για την απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων που ενεργοποίησε την FOS (Follow On Suport) για την Τεχνική Υποστήριξη των Αεροσκαφών.

Τα C-27 εδώ και πολύ καιρό τα περισσότερα ήταν σε καθήλωση στην 112 Πτέρυγα Μάχης καθώς δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρων από τις προηγούμενες Κυβερνήσεις – Ηγεσίες να υποστήριξη τα Μεταγωγικά Αεροσκάφη, έτσι λοιπόν όπως θα δείτε παρακάτω,  την Πέμπτη 7 Ιουλίου Υπογράφηκε η Σύμβαση Τεχνικής Υποστήριξης με την Εταιρεία Leonardo SpA.

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 υπογράφηκε η Σύμβαση υπ’ αριθ. 010Γ/22, για την Εν Συνεχεία Υποστήριξη (ΕΣΥ) (Follow On Support – FOS) του ΟΣ C-27J της ΠΑ, μεταξύ της ΓΔΑΕΕ και της εταιρείας Leonardo SpA.


Τα C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας "παίρνουν ανάσες ζωής" ! (polemikiaeroporiahaf.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά