Απόστρατος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών ο Ελληνας μεταφραστής που σκοτώθηκε στην συντριβή του ελικοπτέρου








Aπέραντη θλίψη προκαλεί η τραγωδία με το πυροσβεστικό ελικόπτερο στη Σάμο.




Στο ελικόπτερο, το οποίο ήταν ενοικιαζόμενο, επέβαιναν τέσσερα άτομα. Ενας Ρουμάνος, δύο Μολδαβοί και ένας Ελληνας.




Νεκροί είναι ο Ρουμάνος πιλότος και ο Έλληνας μεταφραστής, ενώ διασώθηκαν οι δύο Μολδαβοί, μέλη του πληρώματος. Το ελικόπτερο κατέπεσε ενώ συμμετείχε στην προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Σάμο, στην περιοχή Άγιος Μηνάς, στη θάλασσα βόρεια του Παλαιοχωρίου κατά τη διάρκεια της υδροληψίας.





Ποιος είναι ο Ελληνας μεταφραστής που έχασε τη ζωή του

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ελληνας μεταφραστής που ανασύρθηκε νεκρός είναι ο Θ.Β. ο οποίος ενεργούσε ως μεταφραστής για τις ανάγκες συντονισμού ανάμεσα στους χειριστές του ελικοπτέρου και στο κέντρο της πυροσβεστικής.




Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν απόστρατος, ο οποίος τα καλοκαίρια συνήθιζε να εργάζεται στα ελικόπτερα. Κάτοικος Γλυφάδας, αφήνει πίσω του δύο παιδιά ηλικίας 16 και 10 ετών.




Πώς συνετρίβη το ελικόπτερο στη Σάμο

Το ελικόπτερου επιχειρούσε στην κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στην Σάμο, στον Αγιο Μηνά, που καίει μέχρι και σήμερα. Σε κάποια στιγμή, ενώ έκανε υδροληψία στη θάλασσα βόρεια του Παλαιοχωρίου, μια ριπή ανέμου το χτύπησε, οι κλυδωνισμοί από τα κύματα ήταν μεγάλa . Στο σημείο εκείνη τη στιγμή έπνεαν άνεμοι 6 με 7 μποφόρ.




Οι 4 επιβαίνοντες βρέθηκαν στη θάλασσα. Οπως είπε ένας από τους διασωθείς και οι τέσσερις κατάφεραν να βγουν από το ελικόπτερο, αλλά τα κύματα στη θάλασσα ήταν μεγάλα.


<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/ellada/apostratos-pateras-dyo-anilikon-paidion-o-ellinas-metafrastis?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2iAWsnHrdaFmZxXgK8iZ6WzQierjJmWXbGgzJhxMLG8TaQFNpyFNUdpfU#Echobox=1657784400">Απόστρατος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών ο Ελληνας μεταφραστής που σκοτώθηκε στην συντριβή του ελικοπτέρου - iefimerida.gr</a></p>
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά