Θεσσαλονίκη: «Ντύνεται» στα γιορτινά το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο!

 Στα γιορτινά «ντύνεται» το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως στη Θεσσαλονίκη, καθώς από το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησαν οι εργασίες για τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του κτηρίου!

Ρεπορτάζ: ThessToday

Συνεργείο που βρίσκεται από το πρωί στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο τοποθετεί φωτεινό διάκοσμο με γιορτινά χριστουγεννιάτικα φωτιστικά, ενώ αναμένεται να τοποθετηθεί έξω από το κτήριο και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, προκειμένου να δοθεί μία νότα αισιοδοξίας πάνω από το σκούρο «πέπλο» που άπλωσε ο κορωνοϊός στη Θεσσαλονίκη, με το 424 Γ.Σ.Ν.Ε. να βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στις «επάλξεις», καθώς έχει αναπτυχθεί εντός των εγκαταστάσεων υπαίθριο νοσοκομείο με κοντέινερ και στρατιωτικές σκηνές, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τη νοσηλεία ασθενών με Covid-19.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι τα νοσοκομεία της πόλης όπου γιατροί και νοσηλευτές δίνουν καθημερινή μάχη με τον ιό, θα «ντυθούν» στα Χριστουγεννιάτικα,, ενώ παράλληλα θα μοιράσει δωρεάν γεύματα σε άστεγους και κουτιά με δώρα σε ευπαθείς ομάδες. «Έχει αξία να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας. Να μην υποκύψουμε στον φόβο, να μην μας παραλύσει η αγωνία. Για τον λόγο αυτό θα προχωρήσουμε στον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης -με σύνεση και λογική- αλλά ταυτόχρονα με ισχυρή βούληση να στηρίξουμε την πόλη, να στηρίξουμε τους ανθρώπους της», ενώ πρόσθεσε ότι θα στολιστούν όλες οι δημοτικές κοινότητες αλλά και τα νοσοκομεία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.


thesstoday

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά