Μνημόνια Συνεργασίας Επιμόρφωσης Προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων



 Το ΓΕΕΘΑ ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου για συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο αποτελεί βασικό πολλαπλασιαστή ισχύος, καθώς και των αυξανόμενων απαιτήσεων για έρευνα και καινοτομία, υπεγράφησαν από τον Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού / ΝΑΤΟ Rapid Deployable Corps Greece (Γ΄ ΣΣ / NRDC-GR) Αντιστράτηγο Δημήτριο Κούκκο τα ακόλουθα:

  • Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του NRDC-GR και της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), εκπροσωπούμενο από τον Καθηγητή κ. Αθανάσιο Καΐση, με κυριότερους τομείς ενδιαφέροντος τη συμμετοχή του προσωπικού του Στρατηγείου και των οικογενειών τους σε Μεταπτυχιακά / Διδακτορικά προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου με προνομιακούς οικονομικούς όρους, ανταλλαγή ακαδημαϊκής και μη διαβαθμισμένης επιχειρησιακής γνώσης και εμπειρίας, καθώς και διοργάνωση δράσεων εκπαίδευσης / κατάρτισης και συναφών εκδηλώσεων (συνέδρια και σεμινάρια).
  • Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020, Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του NRDC-GR και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τεχνολογικές εξελίξεις και τη συνεργασία σε τομείς που έχουν ενδιαφέρον για στρατιωτικές εφαρμογές.

Οι τελετές υπογραφής πραγματοποιήθηκαν στο Γραφείο του Διοικητού του NRDC-GR, τηρώντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης της πανδημίας COVID-19.






Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά