Συνάντηση μεταξύ ελληνικής και τουρκικής αντιπροσωπείας.

Από 21 έως 24 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, συνάντηση μεταξύ ελληνικής και τουρκικής αντιπροσωπείας.
Σκοπός της συνάντησης, η οποία αποτελεί την πρώτη από μία σειρά συναφών τέτοιων συναντήσεων που έχει συμφωνηθεί να διεξαχθούν, ήταν η, σε τεχνικό επίπεδο, διερεύνηση δραστηριοτήτων/ενεργειών εντός του πλαισίου Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), για την  πρόληψη και αποφυγή εστιών έντασης κατά τη διεξαγωγή στρατιωτικών δραστηριοτήτων.
Οι συζητήσεις διεξήχθησαν σε εποικοδομητικό κλίμα και θα συνεχισθούν στο εγγύς μέλλον στην Τουρκία.
Την Τετάρτη 22 Μαΐου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης δέχθηκε στο γραφείο του, τους επικεφαλής της τουρκικής αντιπροσωπείας, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής συνάντησης.






Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά