ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ και ΔΕΟΣ από τα άνδρες της 12ης μεραρχίας του Ελληνικού Στρατου στα «Ελευθέρια Αλεξανδρούπολης 2019»






Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις, αρχικά με την επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου παρουσία των επισήμων και πλήθους κόσμου.




Αμέσως μετά και παρά την βροχή ακολούθησε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Δόμνας Βισβίζη και η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, που διεξήχθη με παλμό και ζωντάνια ενώ για μια ακόμη χρονιά ξεχώρισε ο Εθνικός Ύμνος από τις στρατιωτικές μονάδες.
Να σημειώσουμε πως φέτος για πρώτη φορά παρέλασαν οι καλυβιέρηδες του Δέλτα του Έβρου και συγκεκριμένα ο Σύλλογος Αινήσιο Δέλτα ο οποίος απαρτίζεται -ως γνωστόν- από τους ιδιοκτήτες καλυβών στο Δέλτα του Έβρου.
Με βροντερή φωνή τραγουδούν τον Εθνικό μας Ύμνο όλοι οι λεβέντες των στρατιωτικών μονάδων λίγο πριν ξεκινήσουν να παρελαύνουν ενώ “αποκαλύπτουν και τις πολεμικές σημαίες» της 12ης Μεραρχίας.
Δείτε εικόνες και βίντεο:
YouTube Video Preview

mknews
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά