Tελετή Παράδοσης-Παραλαβής ΔΙΚΕ στην Τρίπολη

Της Βάλιας Αμπατζή
Δημοσιογράφος Αρκαδίας- Στρατιωτικός συντάκτης

Σήμερα στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού πραγματοποιήθηκε η τελετή Παράδοσης Παραλαβής  της Διοικήσεως ΔΙΚΕ από τον Αντιστράτηγο Μανίκα Κωνσταντίνο στον Ταξίαρχο Παναγόπουλο Νικόλαο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν Πολιτικές - Θρησκευτικές -Στρατιωτικές και Τοπικές Αρχές καθώς και τα Στελέχη της φρουράς Τρίπολης.

Το ΓΕΣ εκπροσώπησε ο Διοικητής ΑΣΔΥΣ.

Ο Αντιστράτηγος Μανίκας Κωνσταντίνος φανερά συγκινημένος αποχαιρέτισε με τον λόγο του το στράτευμα που υπηρέτησε από το 1979 και τόνισε την ιδιαιτερότητα της Τρίπολης και της IV Μεραρχίας Πεζικού όπου έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ιστορία της Ελλάδας και φεύγει χαρούμενος που τελευταίος του σταθμός ήταν η ΔΙΚΕ.

Ο νέος Δκτης ΔΙΚΕ Ταξίαρχος Παναγόπουλος Νικόλαος είπε ότι χαίρεται που αναλαμβάνει την IV Μεραρχία ΠΖ διότι καταγωγή του είναι η Γορτυνία και επομένως αναλαμβάνει μια σημαντική θέση στον τόπο καταγωγής του.

Η εκδήλωση έκλεισε με μια λιτή δεξίωση.









 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά