Βόλος: «Λειψή» λόγω βροχής η παρέλαση

ΑΝΑΠΗΡΟΙ


ΣΥΛΛΟΓΟΣΣΥΛΛΟΓΟΣ1ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝΣΗΜΑΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣΤΑΞΑΣΑΕΡΟΠΟΡΙΑΕν μέσω βροχής κι απουσία κυβερνητικού εκπροσώπου έγινε σήμερα το μεσημέρι η παρέλαση στο Βόλο, μόνο από πολιτιστικούς συλλόγους και πρόσκοπους, παραστάτες και σημαιοφόρους σχολείων και στρατιωτικά τμήματα, έχοντας μειωμένη διάρκεια. Λιγοστός και ο κόσμος που με ομπρέλες παρακολούθησε την παρέλαση, στην παραλία του Βόλου.
Όπως έγινε γνωστό ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας Γιάννης Μπασκόζος ο οποίος θα εκπροσωπούσε την κυβέρνηση στην παρέλαση, ασθένησε και δεν μπόρεσε να παραστεί.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 10 το πρωί με δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Νικολάου, ακολούθησε στις 11.30 υπό βροχή η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων, και στη συνέχεια, επίσης κάτω από βροχή, παρέλασαν οι ανάπηροι πολέμου, πολιτιστικοί σύλλογοι, οι παραστάτες και σημαιοφόροι Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και στρατιωτικά τμήματα.
Στη θέση των επισήμων στεκόταν ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος και η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ενώ για τη στρατιωτική παρέλαση την υπερυψωμένη εξέδρα ανέβηκε και ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Βόλου, ταξίαρχος Πέτρος Κάρλες. Επίσης το παρών έδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλος, Κ. Δελημήτρος και Μάκης Μπαλλής, καθώς και ο βουλευτής της ΝΔ Χρ., Μποουκώρος, αλλά και η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

  • Share on Google Plus

    About Newsroom

    Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
    Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
    Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά