Σεμινάριο Επιχειρήσεων Αεροπυρόσβεσης

Τη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015, διεξήχθη στην 112 Πτέρυγα Μάχης (112ΠΜ)/Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, η πρώτη φάση του Σεμιναρίου Επιχειρήσεων Αεροπυρόσβεσης.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν Ιπτάμενοι από την 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών, την 359 Μοίρα Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών, το 4ο Τάγμα Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού καθώς και Αξιωματικοί και σπουδαστές της Ακαδημίας του Πυροσβεστικού Σώματος. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), Υποπτέραρχος (Ι) Συμεών Αστρεινίδης και ο Διοικητής της 112ΠΜ, Ταξίαρχος (Ι) Λάζαρος Μαντούβαλος.
Την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, διεξήχθη στην 113 Πτέρυγα Μάχης (113ΠΜ)/Αεροπορική Βάση Μίκρας, η δεύτερη φάση του σεμιναρίου.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν Ιπτάμενοι από την 383 Μοίρα Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης καθώς και προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, Αντιπύραρχος Ιωάννης Βασιλειάδης, ο Διοικητής της 2ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, Αρχιπύραρχος Αριστείδης Μαυρόπουλος και ο Διοικητής της 113ΠΜ, Σμήναρχος (Ι) Ζαχαρίας Γρίβας.
Το σεμινάριο διοργανώθηκε από τη ΔΑΥ, στο πλαίσιο προετοιμασίας της πυροσβεστικής περιόδου 2015. Στόχος του ήταν η ανταλλαγή πληροφοριών και η αλληλοενημέρωση των στελεχών για τον καλύτερο συντονισμό των επιχειρήσεων πυρόσβεσης - αεροπυρόσβεσης.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά