“Oλιγωρία στην αντιμετώπιση του περιστατικού” δείχνει το πόρισμα για το θάνατο του στρατιώτη στη Σπάρτη

Eξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του θανάτου στρατιώτη από πνευμονία στη Σπάρτη. Το αποτέλεσμα της δοικητικής εξέτασης που έγινε αποδίδει ευθύνες που έχουν να κάνουν με “ολιγωρία στην αντιμετώπιση του περιστατικού”. Η έρευνα υποβλήθηκε στον ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχο ο οποίος άμεσα την προώθησε σε εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
Η υπόθεση του νεαρού στρατιώτη, ο οποίος προσβλήθηκε από πνευμονία, έχει συγκλονίσει το στράτευμα. Ο νεαρός ταλαιπωρείτο επί 10ήμερο από τα συμπτώματα της ασθένειας, σ΄ ένα στρατόπεδο -της Σπάρτης- στο οποίο υπήρχε ένας μόνο ιατρός. Όταν τελικά αποφασίστηκε η μεταφορά του στο 401 ΓΣΝ ,αυτή έγινε όχι με ασθενοφόρο αλλά με λεωφορείο! Ο νεαρός στρατιώτης κατέληξε στο 401.
Από τους 817 νεοσύλλεκτους που είχαν παρουσιαστεί μαζί με τον άτυχο νεαρό 260 αρρώστησαν. Οκτώ απ΄ αυτούς προσβλήθηκαν από πνευμονία σύμφωνα με το πόρισμα.
http://espekm.gr/home/?p=5923
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά