Αύξηση στα όρια για αποστρατεία προανήγγειλε ο Καμμένος

Αύξηση στα όρια για αποστρατεία προανήγγειλε ο Καμμένος Αύξηση στα όρια για αποστρατεία προανήγγειλε ο Καμμένος

Αύξηση στα όρια για αποστρατεία προανήγγειλε ο Καμμένος
Την αύξηση στα όρια ηλικίας για αποστρατεία προανήγγειλε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος ενώ έκανε γνωστό ότι από 1η Μαΐου θα επαναλειτουργήσει η ΜΟΜΑ
Ως μια συνάντηση που δικαίωσε την επιμονή της κυβέρνησης να αλλάξει πολιτική και ατζέντα χαρακτήρισε τη συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Ξεκαθάρισε πως «δεν θα υπάρξει νέο μνημόνιο όσο κι αν το ήθελε ο κ. Σαμαράς, και δεν θα δει η χώρα κωλοτούμπες» επαναλαμβάνοντας πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα από την εντολή που πήρε από τον ελληνικό λαό.
Αναφερόμενος στα θέματα του υπουργείου του είπε πως θα αυξηθούν τα όρια ηλικίας για αποστρατεία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ έκανε γνωστό ότι θα επαναλειτουργήσουν άμεσα οι ΜΟΜΑ με χρονοδιάγραμμα την 1η Μαΐου.
Ερωτηθείς για τις «αμαρτωλές» συμβάσεις στα εξοπλιστικά είπε πως το πάρτι στο οποίο συμμετείχαν εταιρείες και πολιτικοί, τελείωσε.
«Από την ώρα που κάθισα στην καρέκλα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στοιχεία πηγαίνουν στους εισαγγελείς αντιμετώπισης της διαφθοράς» τόνισε.

dikaiologitika
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά