Διάλεξη «ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε να παραστείτε στη διάλεξη που διοργανώνει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2014 στις 19:00, στην αίθουσα «Αλέξανδρος» (Εθν.Αμύνης 1 - Δίπλα στην ΛΑΦ  Θεσσαλονίκης)  με θέμα:
 
«ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»
 
Το θέμα θα αναπτύξει ο Στρατιωτικός Αναλυτής-Διεθνολόγος και ειδικός σε θέματα Διεθνούς Ασφαλείας-Τρομοκρατίας και Όπλων Μαζικής Καταστροφής, Δρ. Αθανάσιος Δρούγος.
 
Ο Δρ. Αθανάσιος Δρούγος είναι Στρατιωτικός και Διπλωματικός, Πολιτικός Αναλυτής, Διεθνολόγος και ειδικός σε θέματα ασφάλειας, τρομοκρατίας, ασύμμετρων απειλών, πολέμων χαμηλής έντασης με διαχρονικές σπουδές στην χώρα μας, στις ΗΠΑ (Saint Louis – Missouri) και στην Ολλανδία (Amsterdam University) (ΒΑ-ΜΑ-Phd / Διδακτορικό) σε Αμυντικές Μελέτες. Είναι επίσης συγγραφέας εκατοντάδων άρθρων και μελετών στα Ελληνικά, Αγγλικά, Ολλανδικά και Γαλλικά , καθώς και επί 16 χρόνια αναλυτής-σχολιαστής  των διεθνών διπλωματικών και στρατιωτικών εξελίξεων και γεγονότων σε πολλά ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά). Τα τελευταία 18 χρόνια έχει δώσει  διαλέξεις για ερευνητικούς σκοπούς / συμπόσια  σε 55 χώρες σε όλες τις ηπείρους.
 
Η παρουσία σας στην εκδήλωση θα είναι μεγάλη τιμή για μας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά