Η Στρατολογία δημιουργεί κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης

Συγκεκριμένα από την Στρατολογία ανακοινώνεται ότι από 3 Φεβρουαρίου 2014, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η Υπηρεσία Τηλεφωνικής Υποστήριξης Στρατολογικών Υπηρεσιών (ΣΥ) Αττικής (ΥΤΥΣΥΑ).
Η ανωτέρω Υπηρεσία θα λειτουργήσει ως τηλεφωνικό κέντρο, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών επικοινωνίας του κοινού με τις Στρατολογικές Υπηρεσίες, που εδρεύουν στο Ν. Αττικής και την οργανωμένη τηλεφωνική εξυπηρέτησή του. Οι πολίτες θα μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία για την παροχή πληροφοριών για θέματα στρατολογικής νομοθεσίας, για οποιαδήποτε προσωποποιημένη πληροφορία, πού αφορά τη στρατολογική τους κατάσταση, αλλά και για διαδικαστικά θέματα (υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών, έκδοση πιστοποιητικών, προθεσμίες κλπ).
Οι αριθμοί κλήσεων του τηλεφωνικού κέντρου της υπηρεσίας θα είναι οι εξής: 2131501636 , 2131501637, 2131501638, 2131501639 και 2131501640.

dikaiologitika
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά