ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ 11ου ΣΠ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΚΕΝ;


Της Βάλιας Αμπατζή,

Με μεγάλη μου λύπη παρατήρησα στις φωτογραφίες στο site του ΓΕΣ ότι αυτός που έπρεπε να καλεστεί από Τρίπολη στην σύσκεψη Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014, που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού υπό τον Αρχηγό του ΓΕΣ, Αντιστράτηγο κ. Αθανάσιο Τσέλιο, σύσκεψη με θέμα «Έργο, Δραστηριότητες και Προβλήματα των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων», ήταν ΑΠΩΝ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Υπαρχηγοί, οι Διευθυντές των Κλάδων και των Διευθύνσεων Όπλων και Σωμάτων και όλοι οι Διοικητές των ΚΕΝ, που θα δεχθούν νεοσυλλέκτους της 2014 Α ΕΣΣΟ, αλλά ο Διοικητής του 11ου ΣΠ όπως είδα έλειπε.

Και εδώ είναι που δημιουργείται η απορία γιατί δεν πήγε; Ο κ. Αργυρόπουλος σε υπηρεσιακή ερώτηση δεν θέλησε να απαντήσει. Τελικά τι γίνεται ,με το 11ο ΣΠ; Αφού ΑΚΟΜΑ λειτουργεί σαν Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων!!!!!!!!

Και μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Κωσταράκος μας είχε διαβεβαιώσει ότι παραμένει σαν ΚΕΝ το 11ο Σύνταγμα Πεζικου!!!!

Θέλω να πιστεύω ότι σίγουρα ήταν ένα λάθος που όλοι ήταν εκει εκτός από τον κ. Αργυρόπουλο και δεν έγινε σκόπιμα.

Εμείς οι Αρκάδες δεν θα επιτρέψουμε να κλείσει το 11ο ΣΠ και θα το υπερασπιστούμε να παραμείνει στα ιερά χώματα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Αρκάς είναι και ο ΥΕΘΑ κ. Αβραμόπουλος και πιστεύουμε και εκείνος θέλει ότι θέλουμε και εμείς οι κάτοικοι της Τρίπολης.



ΒΑΛΙΑ ΑΜΠΑΤΖΗ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ- ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ / OWNER ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά