ΙΔΡΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Σ.Ε.Μ.Θ.


Αγαπητοί συνάδελφοι στα πλαίσια των ενεργειών που πραγματοποιεί  ο Σ.Ε.Μ.Θ. και με ιδιαίτερη ευαισθησία στα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα, αποφάσισε την ίδρυση Τράπεζας Αίματος, στο τμήμα αιμοδοσίας του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ‘’ΘΡΙΑΣΙΟ’’.

 

Σκοπός της Tράπεζας Aίματος είναι να παρέχει μονάδες αίματος κατά προτεραιότητα στα μέλη του Σ.Ε.Μ.Θ., και στα μέλη των οικογενειών τους , σε περίπτωση ανάγκης, πράγμα το οποίο θα εξαρτηθεί από την εθελοντική προσέλευση των αιμοδοτών. Η ανάπτυξη και στήριξη του θεσμού της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ αποτελεί αυταπόδεικτο στοιχείο αλληλεγγύης, συναδελφικότητας και συλλογικού ενδιαφέροντος, αγάπης στη ζωή.

 

Παρακαλούμε λοιπόν όσοι συνάδελφοι, συγγενείς τους ή φίλοι τους και θέλουν να  στηρίξουν έμπρακτα τον θεσμό, συμμετέχοντας στις αιμοδοσίες, ενισχύοντας τη σεβαστή προσπάθεια με την προσέλευση και συμμετοχή τους μέσω των κέντρων αιμοληψίας των κατά τόπους Δημόσιων Νοσοκομείων, δηλώνοντας παράλληλα πως η συμμετοχή τους αφορά την Τράπεζα Αίματος του Σ.Ε.Μ.Θ., που διατηρείται στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ‘’ΘΡΙΑΣΙΟ’’ ενημερώνοντας μας ταυτόχρονα για την προσφορά του, προκειμένου να είναι εφικτός ο έλεγχος και η παρακολούθηση της πορείας της Τράπεζας Αίματος .

 

Ελπίζουμε στην μεγάλη προσέλευση ώστε με τη δική σας προσφορά να καλυφτούν οι μελλοντικές ανάγκες της Τράπεζας Αίματος του Σ.Ε.Μ.Θ.

 

 

ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ
 
ΣΩΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ !!!

 

Για την  Διοικούσα Επιτροπή

                Ασμίας  Αριστείδης Κασιδόπουλος            Ακστής  Σταύρος Σταυρίδης

                                (6983509047)                                      (6956030654)                                                   
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά