Αυξήσεις έως 30% στους ένστολους-Αναλυτικοί πίνακες


Αυξήσεις από 3% έως και 25% στους βασικούς μισθούς και από 10% έως και 37% στα επιδόματα των εν ενεργεία στρατιωτικών, αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών θα πρέπει να καταβάλει το δημόσιο, σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο", εάν επιβεβαιωθεί ότι με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι περικοπές του "μνημονιακού" νόμου 4093/2012, οι οποίες επιβλήθηκαν αναδρομικά από την 1η Αυγούστου 2012.
Στην περίπτωση αυτή, οι βασικοί μισθοί των ενστόλων θα πρέπει να αυξηθούν κατά 8 έως και 464 ευρώ το μήνα, ενώ τα επιδόματα θα πρέπει να αυξηθούν κατά 3 έως και 178 ευρώ το μήνα.
Οι συνολικές αποδοχές των ενστόλων θα απαιτηθεί να αυξηθούν κατά 10% έως και 30% ώστε να επανέλθουν στα επίπεδα που βρίσκονταν τον Ιούλιο του 2012.

(Πατήστε επάνω στις φωτογραφίες για μεγαλύτερη ανάλυση)


Πηγή: Eλεύθερος Τύπος
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά