ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων ΕΜΘ , είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει , ότι από 07 Ιαν 2014 ο Σύλλογος μας , διαθέτει , για τα μέλη του ,Τράπεζα Αίματος στο 417 ΝΙΜΙΤΣ
Η τράπεζα αίματος του Π.Σ.Α.ΕΜΘ , δημιουργήθηκε για να έχει την δυνατότητα , ο Σύλλογος να παρέχει αυτήν την βοήθεια στα μέλη του και στα μέλη των οικογενειών τους , σε περίπτωση ανάγκης.
Βασική προϋπόθεση αυτής της δυνατότητας είναι να ο ενδιαφερόμενος να είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων ΕΜΘ και οικονομικά ενήμερος ,απέναντι στο Σύλλογο.
Ο όποιος  συνάδελφος η μέλος οικογενείας συναδέλφου , επιθυμεί και θέλει να συμβάλει σε αυτήν την προσπάθεια του Π.Σ.Α.ΕΜΘ , οποία στιγμή θέλει , μπορεί να πάει σε ένα δημόσιο κέντρο αιμοδοσίας (δημόσιο Νοσοκομείο) , και να δίνει μία φιάλη αίμα για την τράπεζα αίματος του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων ΕΜΘ , που έχει έδρα στο 417 ΝΙΜΙΤΣ. Σε αυτήν μας την προσπάθεια , μπορεί να συμβάλει και οποιοσδήποτε  Έλληνας Πολίτης.
Με την κατάθεση στην τράπεζα αίματος του Π.Σ.Α.ΕΜΘ ,οφείλει ,το κάθε νοσοκομείο που έκανε την αιμοληψία , να ενημερώνει το 417 ΝΙΜΤΣ. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο θα θέλαμε  να σας παρακαλέσουμε ,με την λήξη της αιμοδοσίας σας , να ενημερώνετε και τον ΠΣΑΕΜΘ  πόσες φιάλες αίμα δώσατε και σε πιο νοσοκομείο. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να ελέγχουμε ότι το αίμα έφτασε στον προορισμό του.

Εκ του Προσωρινού Δ.Σ

Παναγιώτου Δημήτριος               Λυριωτάκης Παναγιώτης                       Καραγιάννης Χαράλαμπος
 Πρόεδρος                                       Α΄Αντιπρόεδρος                                        Γεν.Γραμματέας
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά