Μήνυμα του Αντιπροέδρου του ΠΣΑΕΜΘ.Οι γιορτές πέρασαν!!

Οι γιορτές πέρασαν. Σε πολλούς από εμάς άφησαν ευχάριστες αναμνήσεις , σε άλλους λιγότερο ευχάριστες και σε άλλους πάλι , πέρασαν αδιάφορα . Το σίγουρο όμως είναι ότι σε όλους μας , ο ερχομός του 2014 μας γέμισε ενέργεια και ελπίζουμε ότι αυτή η χρονιά θα είναι έστω καλύτερη από αυτήν που έφυγε.
    Το πως θα αξιοποιήσουμε την νέα αυτή χρονιά ; Αυτό είναι στο χέρι του καθενός από εμάς και τι προσδοκά ο καθένας μας σε προσωπικό επίπεδο.
    Το πως θα αξιοποιήσουμε όμως το 2014 σε συνολικό επίπεδο .....αυτό αφορά όλους μας. Και όταν λέω συνολικό επίπεδο , εννοώ για τα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων ΕΜΘ , που με τόσα όνειρα και ελπίδα δημιουργήσαμε όλοι μας. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό ;
Η δημιουργία του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων ΕΜΘ , είναι το μόνο θετικό ίσως της περασμένης χρονιάς που μας πέρασε για εμάς τους ΕΜΘ ε.α.
       Τώρα ήρθε η στιγμή και ο χρόνος , να δείξουμε .... τι αξίζουμε. Ήρθε η ώρα και η στιγμή να απλώσουμε τον Π.Σ.Α.ΕΜΘ σε όλο το πανελλήνιο. Η Ξάνθη , οι Σέρρες , η Κομοτηνή , τα Γιάννενα , η Θεσσαλονίκη , η Χαλκίδα και η κάθε πόλη της πατρίδας μας , πρέπει να έχει παράρτημα του ο Π.Σ.Α.ΕΜΘ.
Στην Χίο , στην Κρήτη , στην Κω και σε όλα τα νησιά μας , όπου υπάρχουν ΕΜΘ ε.α. και είναι μόνιμοι κάτοικοι σε μια περιοχή , θα πρέπει ο Π.Σ.Α.ΕΜΘ να έχει παράρτημα.
Η μάχη που καλούμαστε να δώσουμε όλοι μας , για το δικό μας συμφέρον δεν είναι μια μάχη που δίνεται μόνο από την πόλη του Διδυμότειχου ή της Αθήνας . Είναι μια μάχη που αφορά όλους τους ΕΜΘ ε.α. σε όποια πόλη ή νησί της Ελλάδας και αν κατοικούμε. Κάθε πόλη κάθε νησί πρέπει να είναι για τον Π.Σ.Α.ΕΜΘ ένα δυνατό και ισχυρό ΟΧΥΡΌ.
      
     Γι αυτό το λόγο , καλώ όλα τα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων ΕΜΘ , να κινητοποιηθούν και να δώσουν την προσωπική τους μάχη για την εξάπλωση του Συλλόγου μας , σε όλο το πανελλήνιο. Σε αυτή σας την προσωπική προσπάθεια που καλείστε , να γνωρίζετε ότι το προσωρινό ΔΣ είναι δίπλα σας και θα σας προσφέρουμε την όποια βοήθεια ή ενημέρωση θα χρειάζεστε για την εξάπλωση του Συλλόγου μας .
    Συνάδελφε και συναδέλφισσα σκέψου μόνο αυτό.
Οταν κερδίσουμε τις διάφορές μάχες που καλούμαστε να δώσουμε , τότε και μόνο θα κερδίσουμε τον πόλεμο.
Τότε τα παιδιά σου , ο ή η σύζυγος σου θα είναι περήφανοι για εσένα. Μα ποιο πολύ περήφανος θα νιώθεις εσύ ο ίδιος
γιατί .... πρωταγωνιστής ήσουν και είσαι εσύ και μόνο εσύ......
Ο πόλεμος έχει κηρυχθεί .....και σε χρειαζόμαστε δίπλα μας.

Σκέψου και πράξε................ αγωνιστής και μπροστάρης ή ....... λιποτάκτης ;;;




Λυριωτάκης Παναγιώτης
Αντιπρόεδρος Δ.Σ ΠΣΑΕΜΘ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά