Και νέες διεκδικήσεις εγείρονται,μετά την απόφαση του ΣτΕ.

Τα παρεπόμενα της αποφάσεως για την αντισυνταγματικότητα των διπλών περικοπών των Στρατιωτικών και εφόσον έχει κριθεί αντισυνταγματική και η μείωση του βασικού μισθού του Ανθυπολοχαγού (καθώς και των νέων μειωμένων συντελεστών της μισθοδοσίας),θα χρειαστεί να τα εξετάσουν σοβαρά και τα Μετοχικά μας Ταμεία, καθόσον θα βρεθούν αντιμέτωπα, ενώπιον παρομοίων ενστάσεων/προσφυγών.
Συγκεκριμένα, όσα στελέχη αποστρατεύθηκαν μετά την ισχύ του περιβόητου πλέον νόμου 4093/2012 και ειδαν το εφάπαξ τους να καταβάλλεται μειωμένο, ένεκα του νέου μισθολογίου, αυτονόητο είναι πως θα διεκδικήσουν πλέον τις διαφορές, παρόλο που τα Μετοχικά Ταμεία ενεργώντας νομοτύπως και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη νομοθεσία τους,κατέβαλαν τα βοηθήματα αυτά, σύμφωνα με τις αποδοχές των στελεχών αυτών, κατά την τελευταία ημέρα που ευρίσκοντο στην ενέργεια (με βάση το Φύλλο Διακοπής Μισθοδοσίας).

ΠΗΓΗ:apofoitoissas

greekarmyalert
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά