ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ
Α.ρ Αποφασης Ειρηνοδικειου Ορεστιάδος  13/2013 (6-12-2013)
E-mail:   psaemth@yahoo.gr και   Site: www.emth.gr Αναγεννήσεως 184,Ορεστιάδα,ΤΚ 68200 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17-01-2014
ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων ΕΜΘ , καλεί τα μέλη του ,τα μελή των οικογενειών και τους φίλους του την εβδομάδα 20-24 Φεβρουαρίου 2014 για αιμοδοσία σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας υπέρ της τράπεζας αίματος που έχει δημιουργηθεί στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ .
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι στις αρχές Ιανουαρίου δημιουργήθηκε η τράπεζα αίματος του συλλόγου μας .Η αιμοδοσία είναι υπόθεση όλων μας (θα μπορούσαμε να πούμε  υποχρέωση) και είναι ύψιστη κοινωνική πρόσφορα και πιστεύουμε ότι όλοι μπορούμε να βρούμε 15λεπτά από τον χρόνο μας. Γι αυτό σας καλούμε να ενισχύσουμε την τράπεζα αίματος του ΠΣΑΕΜΘ στο νοσοκομείο  417ΝΙΜΙΤΣ.  
Θα πρέπει να ενημερώσετε το Κέντρο Αιμοδοσίας σας ότι, οι μονάδες αίματος προορίζονται για την τράπεζα αίματος του Πανελληνίου Συλλόγου Αποστράτων ΕΜΘ (ΠΣΑΕΜΘ), που εδρεύει στο 417 ΝΙΜΙΤΣ στην Αθήνα. και μετά θα πρέπει  τηλεφωνικά να ενημερώσετε  για την αιμοδοσία  τον Αντιπρόεδρο του ΠΣΑΕΜΘ κ.Λυριωτάκη Παναγιώτη στο  6944294420 η τον Πρόεδρο του ΠΣΑΕΜΘ κ.Παναγιώτου Δημήτριο στο 6936177118 ,είτε με e mail στο psaemth@yahoo.gr και psaemth.gr@gmail.com

Ειδικά για τά μέλη του παραρτήματος ΠΣΑΕΜΘ αττικής έχει προγραμματιστεί ομαδική αιμοδοσία την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 και ώρα  800-830 το πρωί στο στρατιωτικό νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ!!

Για την υπόλοιπη Ελλάδα ,όλη την εβδομάδα 20-24 Ιαν.2014 σε οποιοδήποτε δημόσιο Νοσοκομείο «για την τράπεζα αίματος του Π.Σ.Α.Ε.Μ.Θ του ΝΙΜΙΤΣ»

Να μην λείψει ΚΑΝΕΙΣ!!!

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά