ΠΟΜΕΝΣ: Λειτουργία Πρότυπου Ιατρείου Μαστού στο 404 ΓΣΝ Λάρισας

  1. Στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξής του, το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας,  μετά από απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Γεωργίου Καμπά, οργάνωσε και έθεσε σε λειτουργία Πρότυπο Ιατρείο Μαστού που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας των παθήσεων της γυναίκας που σχετίζονται με το Μαστό. 
  1. Υπεύθυνη του ιατρείου το οποίο θα λειτουργεί κάθε Τρίτη 10:00 - 12.30 το πρωί, τοποθετήθηκε η Γενική Χειρουργός, Αρχίατρος, Ι. Κωνσταντιάδου, η οποία είχε βραβευθεί στο 26ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων, το 2016 στη Θεσσαλονίκη, για την αντιμετώπιση γιγαντιαίου καρκινώματος μαστού.
  1. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., συγχαίρει τον Αρχηγό ΓΕΣ, για την απόφαση του με την οποία αποδεικνύει για ακόμη μία φορά στην πράξη, το ενδιαφέρον του για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
  1. Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε ανάλογη πρωτοβουλία η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να αντιμετωπίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ευελπιστώντας ότι η Στρατιωτική Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης δίκαιων θεμάτων που αφορούν την Μέριμνα Προσωπικού για το εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό.
  1. Χειριστής θέματος: Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού, Επισμηναγός (ΤΣΕ) Νικόλαος Παναγιωτίδης, τηλ. 6983503377.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά