Αφιξη στην Κάλυμνο ερπυστριοφόρου προωθητή γαιών της ΜΟΜΚΑ για τη διάνοιξη του περιφερειακού Θέρμα –Άγιος Σάββας



Είναι γνωστό ότι κατά την προεκλογική περίοδο υπάρχουν περιορισμοί στις εμφανίσεις των υποψηφίων στα ΜΜΕ και έχουν τη δυνατότητα μίας και μοναδικής εμφάνισης σε κάθε μέσο.

Ο Δήμαρχος και ξανά υποψήφιος Γιάννης Γαλουζής προτίμησε αντί κάποιας συνέντευξης που είχε τη δυνατότητα να δώσει στην ηλεκτρονική εφημερίδα kalymnos-news.gr,να αφιερώσει το δικαιούμενο χρόνο του στο να κάνει δηλώσεις σχετικά με την άφιξη στην Κάλυμνο την Πέμπτη το απόγευμα 23 Μαίου 2019, ερπυστριοφόρου προωθητή γαιών της ΜΟΜΚΑ για τις εργασίες διάνοιξης του περιφερειακού Θέρμα –Άγιος Σάββας.

 Όπως μας είπε, θεώρησε καθήκον του και υποχρέωση του να ενημερώσει τον Καλυμνιακό λαό για ένα μεγάλο έργο που ξεκινά άμεσα.

Δείτε τα όσα είπε ο Δήμαρχος για το έργο του περιφερειακού.

Επίσης δείτε, τη διαδικασία εκφόρτωσης από το ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ του βαρέος ερπυστριοφόρου και τη συνέχεια φόρτωση του σε πλατφόρμα πορκειμένου να προωθηθεί στο χώρο εργασιών . Να σημειώσουμε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν από τον άγιο Σάββα προς τα Θέρμα.

Το ρεπορτάζ ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

23-5-2019 Ήλθαν τα μηχανήματα της ΜΟΜΚΑ – Δηλώσεις Δημάρχου Ι.Γαλουζή
Kalymnos-news
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά