Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στο Στρατόπεδο Τριανταφυλλίδη και επίδειξη οπλικών συστημάτων

 




Μαίρη Δαληκριάδου

Την Παρασκευή 23 Απριλίου 2023 στις 11 και 30 το πρωί πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της μνήμης του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου προστάτη του στρατού ξηράς στο στρατόπεδο Τριανταφυλλίδη που βρίσκεται στο Πετροχώρι Ξάνθης. Στον  εορτασμό είχαν προσκληθεί οι θρησκευτικές και άλλες τοπικές αρχές καθώς και φορείς του νομού Ξάνθης.

Την δοξολογία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ Παντελεήμονας εννοώ διαβάστηκε η ημερήσια διαταγή του αρχηγού γενικού επιτελείου στρατού αντιστράτηγο Άγγελο Χαδελούδη για τον Εορτασμό του Αγίου Γεωργίου 2023. Ακολούθησε κατάθεση Στεφάνου από τον στρατηγό διοικητή του Δ σώματος στρατού Δημόκριτο Κωνσταντάκο. Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε επίδειξη οπλικών συστημάτων.

Η άψογη οργάνωση και διεξαγωγή του συνόλου των δράσεων της εκδήλωσης προκάλεσε εγκωμιαστικά σχόλια των παρευρισκομένων οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν τον επαγγελματισμό και το υψηλό φρόνημα του προσωπικού του Δ σώματος στρατού.

Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στο Στρατόπεδο Τριανταφυλλίδη και επίδειξη οπλικών συστημάτων (fotos) - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη (xanthinews.gr)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά