Εορτασμός του προστάτη του Στρατού Ξηράς, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου στην 1η Στρατιά










Στις 23 Απριλίου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:30, θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός του προστάτη του Στρατού Ξηράς, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, στην έδρα της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ, στο Στρατόπεδο «ΣΤΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ».



Το πρόγραμμα του εορτασμού:

12:25 Πέρας αφίξεως Προσκεκλημένων 12:30 Πέρας αφίξεως Επισήμων 12:30 Έναρξη Τελετής 12:35 Δοξολογία

12:53 Ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής κ. Αρχηγού ΓΕΣ



12:58 Κατάθεση στεφάνου από τον Στγό Δκτή ins ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ

13:10 Στατική επίδειξη οπλισμού και μέσων στον προαύλιο χώρο έμπροσθεν του Στρατηγείου της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ.

Αναλυτικότερα η στατική επίδειξη, θα περιλαμβάνει μέσα, οπλισμό και σύγχρονα συστήματα, συνοδευόμενα από τους αντίστοιχους χειριστές, όπως παρακάτω:Λέμβο συναρμολόγησης ζευγμάτων υλικού γεφυροσκευής ΡΜΡ LCB 25, επί ειδοποιημένου οχήματος Μ812Α1.
Κλωβό Συστήματος Επικοινωνίας Ζώνης Μάχης (ΣΕΖΜ) «ΕΡΜΗΣ», επί οχήματος.
Κινητό Επικοινωνιακό Κόμβο, επί οχήματος.Μεταφορά εικόνας από ΕΦ 5 και το εποχούμενο περίπολο της πε- ρίφραξης καθώς και βίντεο από το υπόψιν Φυλάκιο.
Προσομοίωση δράσεων σύγχρονου χαρακτήρα, που θα περιλαμβάνει σωστικά μέσα και λοιπό εξοπλισμό του προσωπικού της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και οπτικοακουστικό υλικό πτήσης Ε/Π και συσκευή εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality-VR).

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό. Η είσοδος του κοινού θα γίνεται από την Κεντρική πύλη του Στρατοπέδου (οδός Ηρώων Πολυτεχνείου).

“Ευελπιστώντας στη θετική ανταπόκριση των πολιτών της Λάρισας, που φιλοξενεί τα Στρατηγεία των δύο μεγαλύτερων επιχειρησιακών Σχηματισμών των Ενόπλων Δυνάμεων, σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε”, καταλήγει η ανακοίνωση.


/www.onlarissa.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά