Συνεργασία Δημάρχου Ρεθύμνης με τον νέο Διοικητή της 5ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας Κρητών









το νέο Διοικητή της 5ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας Κρητών κ. Μιχαήλ Πλουμή/ Ταξίαρχο, υποδέχθηκε σήμερα (4-4-’23) ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, με αφορμή την ανάληψη εκ μέρους του των νέων του καθηκόντων στην V Μεραρχία Κρητών.

Στη διάρκεια της συνεργασίας του με τον Δήμαρχο , ο Ταξίαρχος, συνοδευόμενος από τον Υπασπιστή κ. Δημήτρη Ρουσσάκη/ Υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της 5ης Α/Μ Κρητών, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την υψηλή ποιότητα της λειτουργίας και της παρεχόμενης εκπαίδευσης στο 547 Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού το οποίο λειτουργεί και ως Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο «Στρατόπεδο θεοδωράκη» Ρεθύμνου. Ο κ. Πλουμής αποκάλεσε το 547 Τ.Π ως μία από τις καλύτερες μονάδες που έχει επισκεφθεί.


Ο Δήμαρχος αφού καλωσόρισε θερμά το νέο Διοικητή, αναφέρθηκε στην εξαιρετική σχέση συνεργασίας που διατηρεί, επί σειρά ετών, ο Δήμος Ρεθύμνης με τη V Μεραρχία Κρητών και το 547 Τ.Π. το οποίο πράγματι λειτουργεί υποδειγματικά. Συνθήκη που, όπως επεσήμανε, οφείλεται εν πολλοίς τόσο στην ποιότητα των εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων και στην ικανοποίηση ότι εκπληρώνουν το καθήκον τους όσο και στο συναίσθημα της οικειότητας που βιώνουν οι νεοσύλλεκτοι στο περιβάλλον του στρατοπέδου αλλά και στη φιλόξενη πόλη του Ρεθύμνου. Επιπλέον, ο Δήμαρχος τόνισε τη διαρκή και έντονη επιθυμία της ρεθυμνιώτικης κοινωνίας να παραμείνει ενεργό το συγκεκριμένο Στρατόπεδο και ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων αφού, μεταξύ άλλων, θεωρεί ότι θα είναι άδικη η κατάργησή του η οποία θα αποστερήσει από την Κρήτη το μοναδικό ΚΕΝ που λειτουργεί σε όλο το νησί.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή θερμών ευχών, την κοινή διαβεβαίωση για διατήρηση της αρμονικής συνεργασίας και την προσφορά εκ μέρους του Δημάρχου συμβολικών δώρων – αντιπροσωπευτικών της ιστορίας του Ρεθύμνου στον κ. Πλουμή, ως ανάμνηση της επίσκεψης του στο Δημαρχείο Ρεθύμνου.

www.rethemnosnews.gr




Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά