Στρατοδικείο Ιωαννίνων: Επτά χρόνια φυλακή στον 28χρονο ποδοσφαιριστή για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι





Στρατοδικείο Ιωαννίνων: Επτά χρόνια φυλακή στον 28χρονο ποδοσφαιριστή για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι© Newsbomb

Ποινή 7ετούς κάθειρξης χωρίς αναστολή στον 28χρονο ποδοσφαιριστή

Ομόφωνα ένοχος, όπως το κατηγορητήριο κρίθηκε ο 28χρονος Αγρινιώτης για την ασέλγεια στον τετράχρονο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε στο Στρατοδικείο των Ιωαννίνων και ο 28χρονος καταδικάστηκε σε επτά χρόνια κάθειρξης. Η ποινή δεν έχει αναστέλλουσα ισχύ στην έφεση. Αυτο σημαίνει πως θα οδηγηθεί ξανά στις φυλακές.

Την ενοχή του 28χρονου Αγρινιώτη ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, για το κακούργημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ’εξακολούθηση, με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, είχε προτείνει νωρίτερα ο Εισαγγελέας.

Ο 28χρονος αρνούνταν όλες τις κατηγορίες.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι το διάστημα από 1η Μαρτίου 2021 έως τέλη Μαΐου του ίδιου έτους, ο 28χρονος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος του παιδιού.







Στις 23 Ιουλίου 2021 οι γονείς προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η καταγγελία έγινε στην Εισαγγελία Αγρινίου, η οποία με τη σειρά της διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Στρατοδικείου Ιωαννίνων, λόγω του ότι ο φερόμενος ως δράστης υπηρετούσε τότε τη στρατιωτική του θητεία.

Στις 28 Φεβρουαρίου 2022 ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του για τα αδικήματα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση. Όπως εξηγούν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., καθ’ όλη τη διάρκεια της παραπάνω περιγραφόμενης διαδικασίας ουδέποτε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 28χρονου.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι η διάταξη για δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών του έγινε με καθυστέρηση. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο 28χρονος, παρότι κατηγορείται για κακουργηματική πράξη με θύμα παιδί, δεν είχε δακτυλοσκοπηθεί ποτέ από την ΕΛ.ΑΣ. δεκαπέντε μήνες μετά την καταγγελία σε βάρος του.

Η σήμανσή του έγινε μόλις πριν λίγες ημέρες όταν οι αστυνομικοί έπρεπε να τον μεταφέρουν στις εγκαταστάσεις, όπου γίνεται η φωτογράφιση για τη δημοσίευση της φωτογραφίας και των στοιχείων ταυτότητάς του (κατόπιν εισαγγελικής διάταξης).

Υπενθυμίζεται ότι το διάστημα των κακοποιητικών πράξεων σε βάρος του παιδιού, ο 28χρονος ήταν στρατιώτης και η μητέρα του σύμφωνα με τον πατέρα έκανε baby sitting στο μικρό αγόρι.

msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά