Νεκρός Λοχίας με τη συζυγό του στα Τρίκαλα μετά από τρομακτικό τροχαίο








Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του Πετρόπορου, επί της εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας με αποτέλεσμα ένα ζευγάρι να χάσει τη ζωή του.



Το τροχαίο σύμφωνα με το trikalavoice.gr, σημειώθηκε στο ρεύμα προς Λάρισα, ενώ το Ι.Χ. όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες διαλύθηκε εντελώς.

Από το διαλυμένο όχημα ανασύρθηκαν νεκροί ο 38χρονος Β.Μπ. 38 ετών, από την Οιχαλία, λοχίας ο οποίος υπηρετούσε στη ΣΜΥ και η Χρ.Π. 30 ετών, με καταγωγή από το Διδυμότειχο. Διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ παραγγέλθηκε πραγματογνωμοσύνη. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και κρατείται προσωρινά.

Τα ακριβή αίτια του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Τρικάλων.


Οι φωτογραφίες από το σημείο του δυστυχήματος




Πηγή: trikalavoice.gr




Πηγή: trikalavoice.gr




Πηγή: trikalavoice.gr




Πηγή: trikalavoice.gr







Πηγή: in.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά