Γιορτάστηκε ο προστάτης του Στρατού Ξηράς στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών

 Προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού, παρουσία της υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή, διοικητών και αξιωματικών στρατιωτικών μονάδων, γιορτάστηκε σήμερα το πρωί με επισημότητα η μνήμη του προστάτη του Στρατού Ξηράς Αγίου Γεωργίου, στην έδρα της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, στο στρατόπεδο «Συνταγματάρχη Ν. Γεωργούλα», στην Ν. Ιωνία.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου στο στρατόπεδο και ακολούθησε η ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη. Αρχηγού ΓΕΣ. Ο Α’ ΓΕΣ στο μήνυμά του ανέφερε ότι ο Ελληνικός είναι σήμερα πιο ισχυρός από κάθε άλλη φορά. «Η προσπάθεια για την περαιτέρω ισχυροποίησή του δεν σταματά ποτέ. Με τη βοήθεια της Πολιτείας και τις θυσίες του ελληνικού λαού, προχωράμε σταθερό στον εκσυγχρονισμό, υιοθετώντας νέες τεχνολογίες κι οπλικά συστήματα ανανεώνοντας ταυτότητα το ανθρώπινο δυναμικό. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε το στήριγμα και η υπερηφάνεια των Ελλήνων. Παραμένουμε κοντά στην κοινωνία αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους κοινωνικής προσφοράς προς τον λαό, από τον οποίο προερχόμαστε και προς όφελος του οποίου υπάρχουμε και αναπνέουμε», αναφέρθηκε στην Ημερήσια Διαταγή.


Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Πεσόντων της 32 ΤΑΞ. ΠΖΝ από Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Βόλου ταξίαρχο Γεώργιο Σταμνά. Στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, έγινε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και ακολούθησε επίσκεψη των παραβρισκόμενων στην έκθεση οχημάτων και οπλισμού της 32 Ταξιαρχίας.

«Νιώθουμε ιδιαίτερα χαρά που γιορτάζουμε στο στρατόπεδο «Γεωργούλα» τον προστάτη του Στρατού Ξηράς . Έχουμε διοργανώσει μια μικρή γιορτή ακι είναι ανοιχτό το στρατόπεδο στον κόσμο να τιμήσει τον Άγιο και να τονίσουμε την στενή σχέση με την τοπική κοινωνία. Χρόνια πολλά στον Στρατό Ξηράς χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες», τόνισε σε δήλωσή του ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Βόλου και διοικητής της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού ταξίαρχος Γεώργιος Σταμνάς.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά