Παρουσία ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή στη Διημερίδα με τη συμμετοχή των Διοικήσεων των Εποπτευόμενων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ)







Το διήμερο 11 και 12 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε διημερίδα υπό τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, με τις Διοικήσεις των εποπτευόμενων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ), στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας» του ΥΠΕΘΑ. Τα ΝΠΔΔ που συμμετείχαν είναι τα ακόλουθα:

- Πολεμικό Μουσείο.

- Ανωτάτη Πανελλήνια Ομοσπονδία Εφέδρων Αξιωματικών.

- Αυτόνομος Οικοδομικός Οργανισμός Αξιωματικών.

- Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού.

- Ταμείο Αρωγής Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου.

- Ταμείο Εθνικής Άμυνας.

- Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

- Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.

- Ταμείο Αρωγής Μονίμων Πολιτικών Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ.

- Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού.

- Ταμείο Αεροπορικής Άμυνας.

- Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας.

Στη διημερίδα, που συμμετείχαν επίσης οι Υπαρχηγοί των Γενικών Επιτελείων, οι Διευθυντές των αρμόδιων Διευθύνσεων, Κλάδων και Φορέων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, των ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ενώ παρέστησαν και οι Πρόεδροι/Γενικοί Διευθυντές των ΜΤΣ-ΜΤΝ-ΜΤΑ, έγινε παρουσίαση του επιτελούμενου έργου τους, αναπτύχθηκαν ζητήματα/προβλήματα που αντιμετωπίζουν και διατυπώθηκαν προτάσεις με σκοπό την επίλυσή τους.

Οι εισηγήσεις που κατατέθηκαν θα τύχουν περαιτέρω επεξεργασίας από τους αρμόδιους Φορείς του ΥΠΕΘΑ και των Γενικών Επιτελείων, στο πλαίσιο εξέτασης δυνατοτήτων για ανάληψη μελλοντικών ενεργειών και στοχευμένων παρεμβάσεων για επίλυση ή άμβλυνση των ζητημάτων.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά