Αστυνομικοί Αλεξανδρούπολης: "εμείς πληρώνουμε εξοπλισμό ενώ υπάρχουν λεφτά για δώρα αλλού!"


Αστυνομικοί Αλεξανδρούπολης: "εμείς πληρώνουμε εξοπλισμό ενώ υπάρχουν λεφτά για δώρα αλλού!"
Αιχμηρό σχόλιο με αφορμή το έκτακτο επίδομα των 120 € σε όλο το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων


Την αντίδραση των αστυνομικών της Αλεξανδρούπολης προκάλεσε η απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για την καταβολή έκτακτου επιδόματος σε όλο το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, που πρόσφατα επισκέφθηκε τον Έβρο, ενέκρινε τις αιτηθείσες ανακατανομές πιστώσεων του προϋπολογισμού του υπουργείου, ύψους δέκα εκατ. ευρώ, ώστε να προχωρήσει άμεσα η έκδοση διαταγών αποζημίωσης για την εκτέλεση υπηρεσίας ύψους 120 ευρώ τόσο προς το στρατιωτικό, όσο και προς το πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.
Το ποσό θα δοθεί σε όλο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων υπό τη μορφή οδοιπορικών.
"Αφού υπάρχουν λεφτά, θα έπρεπε να υπάρχει και μια μέριμνα για εμάς. Καλώς τους δίνουν δώρα, αλλά την ίδια στιγμή αφήνουν γυμνούς τους αστυνομικούς που διαχειρίζονται το μεταναστευτικό. Εμείς δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε;" διερωτάται ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης.
Ο Χρήστος Τουφάκης διευκρινίζει πως το ζήτημα που προκύπτει αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού κι όχι στην καταβολή χρημάτων.
"Όταν ξέρεις ότι έχεις περιπολία νύχτα στο ποτάμι, δεν θα πάρεις μπουφάν, δεν θα πάρεις αρβύλες, ισοθερμικό, γάντια και σκούφο; Όλα αυτά είναι ακριβά και τα πληρώνουμε από την τσέπη μας! Και ξαναλέω, αφού υπάρχουν λεφτά, γιατί δεν αγοράζουν εξοπλισμό; Πόσα χρήματα πρέπει να πληρώσει ο καθένας από εμάς για την ασφάλεια και την υγεία του; Δεν θα έπρεπε να μεριμνά το κράτος; Από τη μία, απαιτείς αλλά από την άλλη πρέπει και να προσφέρεις".
Να σημειωθεί ότι το ζήτημα της έλλειψης εξοπλισμού ετέθη στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στον Έβρο.
pameevro
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά