Ραγδαίες εξελίξεις: Στη Λιβύη εκτάκτως ο Νίκος Δένδιας - Πιθανή συνάντηση με το Στρατάρχη Χαφτάρ

© Newsbomb ΕΘΝΙΚΑ
Στρατηγική κίνηση από τηsν Αθήνα - Πώς θα μπει «φρένο» στον προκλητικό Ερντογάν
Τη Λιβύη επισκέπτεται σήμερα ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, όπου αναμένεται να έχει συνάντηση με τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Νίκος Δένδιας αναχώρησε στις 10:00 από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας, με προορισμό τη Βεγγάζη, όπου βρίσκεται η έδρα του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA).
Οι πληροφορίες που μεταδίδουν αραβόφωνοι και λιβυκοί λογαριασμοί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφέρουν ότι ο Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί με τον στρατηγό Χαλίφα Χάφταρ.
Ωστόσο, κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών ούτε επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν τα περί συνάντησης.
msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά