Επισημάνσεις ΥΕΘΑ κ. Νικολάου Παναγιωτόπουλου για τη συνδρομή των ΕΔ στη διαχείριση του Μεταναστευτικού











Επισημάνσεις ΥΕΘΑ κ. Νικολάου Παναγιωτόπουλου για τη συνδρομή των ΕΔ στη διαχείριση τ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος απάντησε σε σχόλια που διατυπώθηκαν από τον εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο σχετικώς με διαχείριση του Μεταναστευτικού διευκρινίζοντας ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την ασφάλεια των εξωτερικών συνόρων, ενώ τα Σώματα Ασφαλείας την εσωτερική ασφάλεια στη χώρα.


Ο κ. Παναγιωτόπουλος ζήτησε να μην παρερμηνευτούν οι δηλώσεις του υπογραμμίζοντας: «Εκτιμούμε πως η κατάσταση όπως εξελίσσεται αποτελεί δυνητική απειλή για την ασφάλεια της χώρας, όχι ότι θα την αντιμετωπίσει ο Στρατός». Υπενθύμισε στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι για να μην υπάρχει οποιαδήποτε παρεξήγηση, ο κυβερνητικός συνεταίρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει τον Απρίλιο του 2015 ότι «ο Στρατός εγγυάται την Εσωτερική Ασφάλεια της χώρας».


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν ήρθε για να «δραπετεύσει» από την ευθύνη ή να την αποφύγει, αντιθέτως με δουλειά και αποτελεσματικότητα θα συμβάλει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά